theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Tuesday, October 5, 2010

sampah busuk tiada berguna.


farid.






you are so fucking fuck! :)

dah lama aku pendam.

kau selalu buat muka bila nampak aku kan?kau pernah ketawakan aku pasal blog,kan?kau ejek aku jugak psl blog.bila aku bercakap,kau mencebik.kau akan pilih jalan jauh kalau aku ada berdekatan.apa yg aku pakai serba tak kena pada mata kau.kau cakap apa pagi tadi?heels patah ye kalau aku pakai?weyh buto.aku pakai heels tak pernah patah ok.and at least i am capable to wear one.

apa masalah kau dengan aku ha?kau ada masalah dengan perempuan gemuk ke?aku makan pakai duit kau ke?apa yg kau tak puas hati sangat dengan aku ha?ada masalah ke kalau aku tak lawa mcm perempuan-perempuan yang kau kejar?

berhentilah dari memperlekehkan orang..kau punya harga diri lebih rendah dari sampah busuk yang tiada berguna..


till then.my middle finger for u man.


11 comments:

luvly mya said...

who is ths guy,mlut xmkan sman.

cEro said...

marah btol ko ek??
pelempang je...
diam laa dia...

aleen adela akoo ^_* said...

urghh,spesies mcm nih memg agak nak usulkan letak aje sumenye kat 1 pulau.bior depan ngate sesame sendiri plak.klo org laen ade je xkena.lg bia lg menjd.men serang2 kat blog plak lps 2.memg cibetla....hahah!emo2

maCy said...

damn stupid sapa cari rupa. once rupa dia sndri kena tarik, he'll be left at once!

fndrocka said...

Lepas geram kat blog je ke(racun)

iemaZAIMAH said...

mya,
ini namenye budak tak sedar diri.

iemaZAIMAH said...

cero,
mrh r..budak tu selalu je jeling2 aq xpuas hati.pe bnd ntah mslh dye.mual aku.

iemaZAIMAH said...

sis aleen,
hahahahahahaha!great idea!

iemaZAIMAH said...

macy,
biasalah tu.manusia mmg xpnh sdr diri.fikir dia je yg bagus.

iemaZAIMAH said...

fndrocka,
eh?eh?eh?nk jd batu api kah? ;P

Ibrahim Jamaluddin said...

slm..ma..npa nie? :'(