theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Sunday, January 9, 2011

saya update ni.hei saya update ni.cepat bace!

mimpi apa ye yg buat aku update blog semula?keh keh keh.

dah 10 hari kita masuk tahun 2011.hey,i'm nineteen already!yippy! *duh,tade lah exciting mane pun.

dah nak final exam dah.less than one month ouh.penat lah.serius penat sem ni.this sem mmg byk dugaan + godaan.cik Fahimah tinggi bawak kereta (sikit-sikit keluar),si pendek mencuri hati serta merobek hati (tak boleh nampak dia,nnt aku hyper.oh dan dia ada makwe),my study getting tougher (belajar pun still tak dapat tangkap lagi,susah la mcm ni).tapi tak apa kot,there's sweetness in every bitterness. (huduh idiom ni)




**stuck depan lappy selama 30 minit.




oh,nak cakap apa lagi eh?
takpe lah.nnt update lagi.
babai ;)





type of entry : budak gedik



wear a mask to be happy ;)


p/s : semalam garang saya keluar kembali sebab sy stress.maaf kepada sesiapa yg terkena tone garang saya.saya tak marah tetapi mmg tone suara saya mcm tu lah.huhu.maaf kawan-kawan :)

4 comments:

aleen aiden said...

reti pon nak hapdet! :P

iemaZAIMAH said...

hehe ;P

Ajie Mohd Tahir said...

akhirnya~

fahimahfauzi said...

hehe.. aku pon terase si kiki nih kadng2 terlalu menggode kite! haha!