theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Saturday, February 27, 2010

143,i love u?

time:3.10am/28 feb

mood:thinking n confused

bnde bodoh ni pun boleh buat aku keliru kan?ye..aku muda lagi utk membicarakan ttg L.O.V.E..tak apa kan kalau aku nk berkongsi cerita?mana la tahu cerita bodoh ni boleh buat korg tertarik hati nak baca..

143 stand for i love you?really?i don't know..but that's what they told me..then i was thinking why should it stands for l love you?knp tak i hate you ke?i miss you ke?knp eh?ad org nk jwb tak?

aku tiba2 teringin nak taip psl bnd ni..yelah..aq tgk org lain cm rmai je buat tajuk ni..bnda plg remeh di dunia tp satu anugerah..btul ke anugerah?kau angguk..betul la tu kot..

aku tak suka sebut bnd ni sebagai c.i.n.t.a..tak tau la..tp lidah aku menegahnya...terasa geli..oh,mungkin aku mentah lagi..love je boleh diterima pakai..mungkin kerana love sdh seperti kata alu-aluan kot..

btul tak?lebih mudah menuturkan i love u berbanding saya cintakan awak..bg aku perkara ni betul..ye tak riends?i love u sng kan nk ckp?semudah abc..

eh,awak..awak tahu tak ,this thing called love tiada berharga?sbb awak tak kan rasa bnd ni dgn sesiapa sahaja..btul kn?ke awk dgn semua org awk rasekan perkara yg sama?

oh,mungkin sy lupa..awak seorang buaya..haha!maaf ye..sy betul2 lupa..

nak tahu tak?paling lama aku brtahan dalam sebuah perhubungan tu hanyalah untuk setahun setengah je..tu pun dh temuntah-muntah mintak putus..sbb apa?sbb aku bosan..berdiri atas hubungan serapuh titi usang..baik berundur sebelum menyakitkan diri kan?

yang kedua,kita berapa lame ye?6 bulan kan?awak nk spm kn mase tu?awak busy kn?sy pun busy..baru nak naik upper form..mcm2 bnd kene buat..tmbh pulak sy ad pertandingan debat..oh,sibuknya kita..awak nk sy balik..tp bg sy,bila dh lps,sy tak kan berpaling ke belakang..maaf ye..mak pun tak pernah tahu ttg kita..awak kt mane skrg?india kan?bakal doktor..sperti ayah awk..tahniah..

yg ketiga?ntah..keempat?ntah..kelima?ntah...ad ke?haha!perasan hot je zaimah ni..

eh,skrg aku tgh suka kan seseorang..suka je tau..jgn slh faham..nk teka?cuba la..aku tak halang..kalau betul,tak ada hadiah pun..hehe

perempuan gelojoh kan?betul tak?tidak mengunggu lama..klu org yg dia nak lambat mengorak langkah,pasti org lain yg dia terima..eh,jgn slhkan aku ckp mcm ni..ni bukti hidup yg aku kutip dr zaman sekolah dulu..korg selalu cerita kt aku kn?

laki pulak?lembab kot..haha!jahat je aku..tak lah..aku main2 je..ntah la..aku tak nak komen..nanti ramai lak laki yg anti aku..

malam ni aku teringat cerita-cerita dulu kot..sbb tu terkeluar semua ni..

nak tau tak?org yg aku suka dulu pernah diambil oleh kwn baik sndr..sedih..tp sekejap je..tahun kemudiannya aku pulak ambil bekas teman lelaki kwn baik sndr walaupun aku tau dia nak kt jntn tu lg..ambil?tak lah..kutip je..saje nak main2..lgpun bkn aku yg dtg kt dia malah sebaliknya..jht kn aku?tak pernah pun aku iktiraf dia sbg tmn lelaki..jijik la..sbb laki tu kiteorg gduh..tp kita dh baik kn?sbb akhirnya kau tahu aku lg sygkan kau dr jantan tu..eii..sdh2..hentikan perbualan ttg dia..geli..fullstop

jujurnya aku mlm ni..dh lama kot tak luahkan bnd2 bodoh ni..tak pe kot..korg bkn knl pun watak2 diatas..hehe..

kesimpulannya,
-aku tak kisah korg nk ckp apa..ni cuma secebis pengalaman..

8 comments:

nadhirah said...

cinta2 tyme umur sekarang ny x sesuai..kan kan..?heee~~


tpulang pade setiap org... =]

iema_z said...

mmg pun..

sayaBerd said...

zaimah perasan hot?
laa mmg la. ekeke

sape yg ko suka tu.
ak ek.
xyah la ima.
ak xsedia lg la.

wakakak

luvly mya said...

haha...crita kita lebih kurang sama..
until now..4 me..i think this mushy relationship is really a mess..haha..tp xsalah pun nak suka org..perasaan itu satu anugrah

wallaweh.tak bley blah..haha

Sipot said...

citer cam lelaki jer jahat.
x puas hati nie.
korunk perempuan sama jer -.-''

eh sila baca ngan nada sopan santun.
mungkin kau akan terbacsa benda nie ngan nada marah.

iema_z said...

berd..mne kau tau ni?eii..malu la aku..haha!mpos kau!geli2

mya..main2 je ok kot..hehe..serius2,nnt dulu..

pot..aku rase aku tulis xckp pun laki jht..nmpk cm pompuan yg jht adelah

Iskandar Shah said...

saye rase saye tawu~ heheheh~

iema_z said...

sape??