theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Sunday, September 19, 2010

#230 just another stupid ramble

lately,ramai pulak yg kasi pesan,


pakwe tu jgn ramai sangat


korang nak aku menangis ke ketawa?sbb sekarang seorang pakwe pun tiada.

kurang ajar eh korang?pandai pilih timing.time aku kesepian lah korang serang aku.damn.

off topic,

petang 21sept : calculus quiz
22sept malam :calculus test
pagi 23sept : presentation cmpf112
24sept malam : physics quiz

these things made me forget the existance of a boyfriend



bongok.geli lah babi.sepi konon


7 comments:

Ajie Mohd Tahir said...

hahaha..girlfriend kn ramai.
XD

cEro said...

blajar elok2..
baru pakwe dtg berduyun dyun...

aleen adela akoo ^_* said...

ntahnye.jgn nak melawan akak pulak kadar pakwe dalam carta 2.keh3

zai said...

cool dear
memang la sometime tu kita rasa sunyi, tapi ituulah, we shud, we have, we must try to accept that we dont have any boyfren.i mean here very special one.

tapi cam ajie ckp, gulfren kan ada..

gud luck eima for the test...and presentation.

iemaZAIMAH said...

org main2 lah..actually nk ckp je this week busy sikit

hehe

i mmg ramaaaiiiii dh gurlfrens okeyh..hihihihi

J. Abdullah said...

hai. dah habis baca buku? kahkahkah!

iemaZAIMAH said...

j abdullah.
oh akak!awak sangat jahat!saya tak nak kawan :P