theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Saturday, September 18, 2010

HA HA HA!

last entry entitled wednesday bla bla bla kn?salah tarikh dan hari!bongok zaimah.

act,on exact date,aku main mercun dgn kawan2 tepi tasik di uniten.yeah!bergegar UNITEN kami buat.hik hik hik.

resident evil : afterlife keesokan harinya lah.

by the lake,'mercun'ing and i got scars for this Raya.excited sangat lah katakan.berlari-lari dan berlanggar dgn org yg memegang bunga api.rosak muka i nyah!AHAHAHAA!(tapi parut tu dh nk hilang dah.)

i'm ignoring the camera.AHAHAHHA!ajaib!(aku yg kaler biru tu ok)


sempena Hari Malaysia keesokan harinya.

dah.malas nak letak banyak-banyak.yg penting malam tu best sbb main mercun ramai-ramai!budak lelaki pun ada sekali,dyeorg lah yg main mercun ganas-ganas..nak harap kan yg perempuan,aku sndr pun berlari sebatu untuk bakar satu mercun bom.HAHA!



alamak!gambar Hamidi takde pulak.hik hik hik (gedik.gedik.gedik)




recent update : boo zaimah sekali lagi,tarikh dh btul dah untuk resident evil,tapi pesta mercun ni sebenarnya hari selasa,14sept 2010.booooooooooooooooooo~

12 comments:

J. Love said...

HOI HARI RAYA DAH HABIS LAH!

ps: kem salam mak lu. kehkehkeh.

cEro said...

mana bhagian mercun aku??

iemaZAIMAH said...

j.love,
mak?hihihihi..lu nmpk berminat dgn mak wa..

raya wa sepanjang tahun.

iemaZAIMAH said...

cero,
TAKDE!

zai said...

boo iema boo for the scars u got//

kiding dear, main kat uniten, tak kena marah ker?

aleen adela akoo ^_* said...

aik,mane dapat bekalan?hu3

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

seraonaok main merzun ko azie..salam raya

iemaZAIMAH said...

sis zai,
parut dh nk hilang! :D
err...yg tu..sbb satu uni mseh bercuti,pak guard buat tataw.hehe

iemaZAIMAH said...

sis aleen,
err..yg tu..ym jom ym jom..hik hik hik

iemaZAIMAH said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o,
seronokkkkkkkkkkkkkk...err.azie?HAHA!

maCy said...

byk men mercun!!!

mara ni ;p

iemaZAIMAH said...

buekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

hik hik hik