theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Sunday, September 26, 2010

u look so gay.


last saturday,i went for a movie at Alamanda.

it's a date u know.

full with excitement.he treat me lunch at pizza hut.

we watched 'Devil' together.wow,so romantic.

ok,aku tipu.keh keh keh :D

aku pergi dengan Hidayah la.aku takde pakwe.so,a BIG no to date.

well,cerita tu so-so je.not as great as Resident Evil and so on.but yet still entertaining.

btw,
hi mr gay-who-sits-next-to-me,
are u interested to be a movie director?are u interested to be a movie critic?because u are damn annoying talking out loud guessing the storyline and give such a pointless critics on the movies.even trailer pendek sekentut tu pun kau nak bg komen ye.and,and,and kau ketawa kuat sangat lah sial.cerita tu cerita suspen,bukan cerita lawak.shame on u.a big guy yet a gay.malu lah.jadilah lelaki sejati.kau dah la pakai cologne perempuan.euwww,so gross.and please,talk like man,not a GIRL.
ok.
bye.

i just wanna say that,

aku tak suka any kind of terpesong relationship.
and also annoying attidude in cinema

kenapa aku panggil dia gay?sbb dia mmg gay,dia cakap mcm gay,dia jalan mcm gay.and ,mereka berbual seperti pasangan kekasih.




i'm looking forward for The Legend
of The Guardian.siapa nak belanja?please,please,please. *puppy face



please,sayang.i want it badly.

16 comments:

alifah ilyana ♥ said...

mox . ko tipu . ko les kn ?
eh , devil oke lahh .
setting : lift
protagonist: first-person-point of view
theme : bla bla bla
moral : please say sorry . hahaha

iemaZAIMAH said...

**alifah ilyana,
aku straight la siotttt..dgn kau je bengkang bengkok sikit.hahahahaha!
ok.tp xde lah da bomb sgt.

cEro said...

haha, ini ke yg mmbuatkan mood ko lari masa tgk wayang ari tu??
hahaha

ghai. said...

bunuh gay tu.

aleen adela akoo ^_* said...

hahah,emo d ctu.lek2,len kali pangkah kaki die keyh.bende2 simple cmtu kene cpt grab...ye dek ye?ngahaha

iemaZAIMAH said...

cero,
haa..this is one of it.
byk lagi sbnrnye :)

iemaZAIMAH said...

ghai,
jom tolong aku :)

iemaZAIMAH said...

sis aleen,
ikut hati nk lempang je hr tu..hehe~

luvly mya said...

jom tengok movie, tapi xnak belanja ;P

iemaZAIMAH said...

mya,
jom sayanggggggggggggg...jommm...

Kie-yu said...

me too!
gile looser sape yg wat perangai..

J. Abdullah said...

kira lu plak lesbo ah sebab kuar dgn perempuan? kahkahkahkahkah!

ok mummy mintak maaf. hikhik!

iemaZAIMAH said...

sis kie-yu,
mereka mmg begitu kot..karang kalau kite mrh,kite lak yg mcm dyeorg.

iemaZAIMAH said...

j.abdullah,
ah,mane lu taw ni?bru je nk sep dr lu.cis.

alah,mummy mmg mcm tu!mencik! :P

zai said...

comel !!!!




eh eh perasan

orang nak cakap comel dekat gambar budak tu, so sweet, innocence


haahahahhwaahah

oh, i'm feel so gay today

iemaZAIMAH said...

sis zai,
tu anak saya tau.anak saya.hik hik hik ;)