theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Sunday, July 11, 2010

aku memang suka apa yang kau suka,so what??

err..title mintak pelempang,please?booo sama dia,BOO!boo sekali lagi,BOO! (eyh?mcm kenal..AHAHAHAHA!)

well,sebenarnya aku tak tau macam mane nak mulakan cerita untuk entri kali ini..wah!skema u all,aww!
malam tadi tidur lambat..around 4.30am kot..wa cuci mata dulu before tidur..browsing all the pictures of mr.Cullen wa (eyh?wa dh ada pakwe ke?)


eh?apa sebenarnya aku nak cerita ni??

okeyh2..after i woke up,i go online..as usual la weyh,yahoo.mail,facebook and so on..oh my..i dpt mesej on my facebook..guess what??

tadaaa!!!!!

ini 1st msg from her =)



but then she's not replying my msg..so i sent her this =)



but then she's keep in silent..so i sent one more msg to her..sorry about the teaching stuff..i didn't meant to challenge u up =)



so,ianya berlarutan...and u know what..i dont even know who's the freaking heck she's talking about...eh,aku tau dah..tu pun lps bace blog dia


err...korang bace la sendiri..aku malas nak taip lebih2..korang baca and justify sendiri ok..apa-apa hal..sila tanye..aku tanpa ragu-ragu akan menjawab =)


yg bergaris-garis tu korang faham2 la sendiri =)

wa rasa dia cukup comel sbb tu wa letak love2 kt gmbr dye..sweet shial gua!

i knew already siapa lelaki yg dimaksudkan..tetapi,yang peliknye,aku dgn lelaki tu takde apa2 pun..nak kate rapat,sikit pun tidak..haish..musykil wa -_-"

ho yeah baby!i have my own yuyunk la..i dont need yours to completen my life baby..if u do still love him,get him for fair babe..be wise and dont ever made yourself gets boo more and more..

awak ada kawan2 awak yg menyokong awak,saya pun ada jugak lah!sikit pun saya tak gentar..AHHAHAHAHA!bodoh zaimah,apsal kau mcm nk cari gaduh ni??

sorry babe..what i mean,think wisely babe..what's more important..him or yourself??..if u do envy us,tak perlulah nak cakap macam2..saya tak pernah tahu pun kewujudan awak sebelum ni..and,and,and your doctor is not mine..i have my own heart's doc baby =)

my baby yuyunk,
u takde mkwe lain kan?klu u ada mkwe lain,u f*cker please go die!!

14 comments:

Babe Shiema said...

giler bahaya part usaha tangga kejayaan.... sah2 hack >.<"

btw, iema, sabar ja..
org spesis mcm ni, mana tau dok diam bila tengok org bahagia... saja ja tu kot nak buat ribut taufan ~.~"

Ajie Mohd Tahir said...

hahaha..serem seyh..haha..femes btol la ko niyh..XD

iemaZAIMAH said...

babe shiema,
urgh..tu la u..i rse i xpnh kcau pruvacy org len..tp org2 yg kcau my privacy..oh dunia sdh tdk lg selamat! ;D
btw,i xtaw ape yg dye nk rse bersalah tu sbb i sdg berbahagia dgn org lain..bkn dgn mr'doc dye tu -_-"

iemaZAIMAH said...

ajie,
kau perli lebih bhai! ;D

Ajie Mohd Tahir said...

hahahaha..mne ade perli der..ikhlas jujo dr aty..XD

iemaZAIMAH said...

kau slh org doe..aku manusia biase =)

White Bird said...

teruk betul.. patut si gurl tu ckp terang2,jelas2, main serang je,npk tak pro jer..

Iema,hang jgn duk layan la.

Kalu dia pandai hack fb pun tkpe..
still boleh detect.

Sabar ek

iemaZAIMAH said...

duk lyn dh..mls fikir..baik lyn thomas calculus wa..AHAHHA!

fiezah91 said...

huk huk..sabar yea.. =)
tak yah lyn org tu..wakakaka

iemaZAIMAH said...

hahaha!semua org ckp bnd yg same..haih -_-"

fahimahfauzi said...

go go zaimah! we are in our side! we knew u did nothing! and we knw that u already got one special! muahahhaha!

NiZaM Limited said...

manusia mmg camni..semakin dilayan semakin menjadi..patutnya kalo agak2 dia tak btol tu. stop je msg. drpd terus layan org tak btol. kan dah pening kepala sendiri..

Amalina E Azmi said...

meh akak ckp bende yg lain dr dorg k..xpe layankan aje. bukan dye nak gado pon. tp kalau nak gado pon takpe wawawa :p

hah siape pulak baby yuyunk dye ni? apehal akak ketinggalan zaman lambat pickup nak mampos ni iema? plz plz plz tolong betulkan minda akak jap..ahah

miss you der :P

iemaZAIMAH said...

pemoh,
mu..aku solo beb!AHAHAHAHAHA!

nizam,
xpening pun!hik3..seronok ouh kenekan org! :D

sista amalina,
baby yuyunk tu tetttttttttttt..AHAHAHAH!lum ad lah kak..skandal je ad la :D