theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Friday, July 16, 2010

ini budak mmg cari nahas!

hajat di hati tak nak update blog mlm ni..sbb penat sgt..tadi aku pergi Malam Kesenian Islam (besst!!)

yg tu nnt2 lah aku update..haih -_-"

tadi sedang gua bersenang lenang meng'online'kan diri,gua dpt satu sms dr pakcu gua..mmg cari nahas la!

lu orang nak tau apa dye bagi?


taddaaaa!



serious sh*t!wa jeles bhai!



15 Julai lepas birthday minah bayi ini..bapak wa ingat doe birthday dia!haih..teddy bear tu kire hadiah birthday dia la tu..sungguh mencabar keCUNan aku..birthday aku pun bapak aku tak ingat doe..tp wa tetap dpt macam2 ok dari ayah wa yg tersayang! :D





see..see..agak gedik ye minah bayi ini..lu tunggu wa balik nanti!heroin UNITEN bakal balas dendam!lu dapat teddy sebuah,wa beli teddy SEPULUH buah!AHAHAHAHAH!

mood masa ini : sewel~

HAPPY BIRTHDAY BABY YUYUNK!sista mish2 u so much BB!mmuah3!nnt akak belikan present from Alamanda ok yunk..

5 comments:

xazryx said...

hahah .nnt besdey dpt la teddy bear tuh .anyway ,happy besdey untuk budak tuh .

DuniakuAbstrak said...

wewit kim salam aku kat minah bayi nih..cun beb..hahaha

maCy said...

alolo yuyunk.. ta kne buli ke dpt akak kt kak iema ni? ki3

luvly mya said...

euww,,.besar2 pun nak teddy lagi ke...HAHA

Ehh,,nak teddy gak dari alamanda :))

iemaZAIMAH said...

xazryx,
haih..bday wa,wa xnk teddy la..wa nk heels 4 biji :D

duniakuabstrak,
akak dye xcun ke? -_-"

macy,
haih..aka dye baik okeyh :D

mya,
sini la mya!kite hangout jom! :D