theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Tuesday, July 13, 2010

sekeji-keji aku pun,aku tak......

howdy all??eh!assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..hik3!

PERHATIAN SEMUA!

tadikan...tadi kan...ada bazar kelab dan persatuan tau..lepas tu kan..kan..kan..aku kan..daftar..ehmm..hmm..hmmm...SAQ!(sahabat Al-Quran) :D

sila kagum sama zaimah!

errr...aku masuk sbb berminat..tu je..td gayut jap dgn my HIM,dia gelakkan aku masuk SAQ!yunk,sepak nak?lps ni u tidur sorang2! :D

pendek cerita,tadi aku daftar,
-kelab wawasan (kelab ni byk aktiviti beb!i like!)
-err..SAQ (doakan aku dapat hidayah yg mantap)
-kelab debat UNITEN (we need to sharpen our skills baby!)

esok maybe aku msuk macam2 lagi kot..td tak sempat nak explore semua :D

btw,sebenarnya aku nk cakap sesuatu,
even aku keji..aku hina..aku tak suka kacau privacy orang lain..kau nak private blog,facebook or even friendster (eyh??boleh ke??) kau punya suka la..itu hak kau..bila dh private,mksdnye tak boleh diceroboh..so kt sini aku nak cakap sesuatu,bila aku pun private blog atau facebook,KAU JANGAN LA CEROBOH MANA2 YANG AKU PRIVATE TU,BONGOK!!!

okeyh,tu je aku nak cakap..freedom of speech bebeyh!wa mmg suke cakap apa yg wa suke,tp wa still concern apa yg kau tak suke..eh?ye ke??HAHAHAHA!ntah..nasib kau lah..aku cuma nak cakap tu je..privacy mksdnye hak persendirian syg,so,faham bahasa melayu kn?faham apa itu hak persendirian kn?use ur mind baby..dont follow ur unguided enthusiasm :D

well,well,tadi wa belajar itu damn lovely calculus!stkt ni...ehmm..ok la kot..kot la..physic1 pun masih benarkan aku bernafas..hak3!english pulak??hmm..wa dh hilang skill berbahasa inggeris doe!haih -_-"

apa lagi mau bicara ya?err...takde pape dh kot..oh!oh!oh!ada orang tnye,


"zaimah,kau dah ada pkwe ke belum sbnrnye?"


so,ini jawapan aku,


"aku ada pakwe atau tak,aku sama je..as for me,aku kapel bkn untuk kahwin"


sorry la weyh..mybe i'm in a relationship..i repeat,MAYBE..but then,i'm not ready for any serious relationship..so,please understand me,my dear..but then,if i have someone,i jaga dia sgt elok ok even i'm not ready for any serious relationship..betul tak yunk??(jawab cepat,sesiapa yg rase dia pkwe aku ) ;)

moral of the story for today's entry,



keep your mouth shut properly if u tends to cheat on others (eyh???apa ni?tak masuk la shial)


be fair to yourself baby!dont take the risk if u tends to hurt yourself after then..

13 comments:

hiro said...

hee..marak aok ye..puan ke? ske la gosip2..ish2.kata mahasiswa.

maCy said...

oit da msk SAQ kne kurang ckp bongok2 ni..keke

bgus 2 yunk. ilmu dunia kne stbil ngn ilmu akhirat..

ganbatte bebeh! :D

zai said...

wahauuuu alhamdullilah dah sedaq makin insap wo ini budak.hee

sayerrr....
sayer bukan pakwe awak

Kie-yu said...

woh
bagus2
aktifkan diri di u
banyak manfaat tau

Yatre Hayati said...

gades !!! sory sangat lama x visit. dah tak private kan senang. hee~ maaflah. zaman kegelapan berblogging kejap dulu. sebab tu semua komen tak berbalas. kunjungan pun tak balas. bukan sengaja yer...cheers!!

lipop92 said...

sye pkwe awk la ! awk2 !
awk hot !

iemaZAIMAH said...

hiro,
lu merepek ape ni weyh?

macy,
alah yunk..wa dh biase la beb..ni kire dh kurg taw..hik3

sis zai,
ilmu akhirat perlu dicari kak :D

iemaZAIMAH said...

sis kie-yu,
yup2..i know sis..thx for ur support! :D

sis yatre,
tarak hal la kak :D

lipop,
lu dh les ngan wa 5 taun bhai..lu jgn la kecoh2 psl wa hotstuff :D

aleen adela akoo ^_* said...

haih..ahkak punye engelish pon beterabur2 sbb xpnah nak praktik.dulu ahkak debator ok..hak3

iemaZAIMAH said...

same la kite kak oi! :D

princeduyong said...

hehe...seronok tgk gelagat... :)

SKETSA JAM EMPAT

Amalina E Azmi said...

perghh salute la iema masuk SAQ. alhamdulillah :)

nak tlg jawab bg pihak pakwe boleh?bhahaha

iemaZAIMAH said...

boleh kak! :D