theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Friday, July 2, 2010

awak syg saya tak?

ok..tajuk takde kene mengena lansung!

AKU NAK MINTAK MAAF WEYH!
sebab,aku private blog tak cakap kt korang..hehe..rindu eh??

AKU NAK BAGI PESAN WEYH!
jangan mengata orang lebih2 sebab kita tak tau akan datang mungkin kita buat apa yang kita tak suke tu..

AKU SAYANG UNITEN WEYH!
sbb,geng aku best doe!YTN's gurls mmg roxxx!!!!

AKU SAYANG UNITEN WEYH!
fasi aku COMEL doe!pndai dye weyh!aku nak jadi cm dye!

AKU SAYANG UNITEN WEYH!
err...skandal aku masa f5 ad kt sini..lps ni boleh dating selalu..AHAHAHAHA!

AKU SAYANG UNITEN WEYH!
sbb,study plan aku kosong untuk Jumaat..weekend aku pjg weyh!

AKU TAKUT NI WEYH!
for engineering dyeorg cerita ssh nk score..korang!bagilah aku semangat nak study!

AKU SAYANG KORANG WEYH!
terharu please..mmmuuuuaahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

END.

#err...aku masih kepenatan due to my hectic orientation..pic will be uploaded soon in my FB =)


8 comments:

joegrimjow said...

upload banyak ye

iemaZAIMAH said...

boleh!

-telordibasuh- said...

hehee..penat yerk..

iemaZAIMAH said...

penat gilerhhhhhhhhhhhhhhh

Kie-yu said...

finally~
takmoh la private2 lg ye
leh keep in touch dgn awk ;)

luvly mya said...

haha, rehat la syg kalau penat :)
wahh.jeles nie jumaat free,orang da tuka jadual,jadual jumaat da jadi sampai petang.tense,ley ah iema dtg melawat palam nnt :)

hiro said...

pernah basuh telor yang baru dibeli dr supermaket? senangkan? jadi begitulah time belajar engineering. waka waka.

iemaZAIMAH said...

sis kie-yu,
dh open ni!hik3!

mya,
sila la jeles dgn lebih!

hiro,
lu nk kencing wa sila lebih meyakinkan ok