theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Wednesday, June 23, 2010

aku rasa aku dah cukup comel,kau tak rase ke?

time:7.00pm/23 june 2010

mood:think like a thinker

tajuk tak boleh blah!sila baling tomato busuk atau stoking busuk ke arah gua..

err.. siapa yg ada no telefon aku tapi tak pernah call aku?takpe la..tak payah call..sbb nanti kau tergoda dengan raksasa ni -_-"

aku tak suke jawab call dari orang yang TAK PERNAH langsung dengar suara aku =)

main reasons why on earth zaimah don't want to talk to strangers on the phone is,

after my first hello,he will say this,

"iema,manjenye suara"

and then this,

"alahai,comel la suara u"

this also,

"takde la..mne de (repeating my words),manje la u ni"

err..ini pun ada jugak,

"tak tahan la dengar suara ima" (FUCK!aku tak buat pape la weyh!)

pervert la korang!AHAHAHHAHA!sbb tu aku takut gilerh nak voice call kt YM or jawab nombor sesat..serius takut..

oh ye,Mat Pit dulu ada hantar sms mcm ni instantly after our first call,

"babe,suara u..COMEL..i'm absofuckingly sure"

dia ada cakap macam ni mase kiteorg gayut dulu,

"babe,ur voice..sebijik mcm my ex..cara u cakap..manje2 u pun sebijik mcm dia"(wa syak sbb ni kot dia dah tak nak rapat dgn wa)

err..secara jujurnye,wa tergoda dekat dia..dulu la!dulu woi!sekarang dah tak..ades -_-"


motif entri ini : jangan la kecil hati kalau aku tak nak voice call dengan kau,aku malu la =)


#ariend,ima malu taw mse arien ckp suare ima comel..AHAHHAHAHA!


HARI INI ADA DUA ENTRI,SILA SCROLL KE BAWAH

11 comments:

luvly mya said...

nak-nak cakap tepon ngan ima :)

iemaZAIMAH said...

aww!jangan la u..nnt u tergoda taw =P

princeduyong said...

haha...ermm tergoda la...

iemaZAIMAH said...

elelelee...dgr suare kite pun belum nk tergoda apenye?

Amalina E Azmi said...

hahahha perv :p

iema yg comel mesti la mempunyai suara yg comel *ah jgn pk bukan2 k wakaka*

iemaZAIMAH said...

AHAHAHHA!tidakkkkkkkkkkkkkkk...sy tak comel!akak lagi comel taw =)

Iskandar Shah said...

blog abg da cantek+letop. hahahah
=p

nawal said...

ha.. dpt pon bukak akhirnya!!!

iema, teringin nk kol..huhu!!

hiro said...

auwww..suare u cm j lo la babe...awesome..hahha

iemaZAIMAH said...

nawal,
kau yg lmbt doe..AHAHAHA!

iemaZAIMAH said...

hiro,
hamsap lu..j lo wa xmnt..geli gilos..wa melayu tulen beb..siti nurhaliza r!