theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Saturday, June 12, 2010

woi!

time:10.45am/13 june

mood:kampung boy!

woi!aku kat kampung ni woi!

line macam cib*i!AHAHAHAHA!slow gilerh wa cakap lu..(bangang zaimah,dh nama pun kampung)

pagi2 hubby wa call..terharuu..darl,i love u (apa merepek ni woi??)

eh,korang rindu aku tak?alaa..sehari je aku tak online..jangan la rindu i..i malu nyah! (aww)

malam tadi aku tido awal wo00o..pukul 11 dah mamai layan World Cup (sbb tu la wa mamai)

ini la post paling sampah pernah aku taip (eh,tak!ada lagi yg lebih sampah)

ok..aku mintak izin mengundur diri..aku rindu korang..hik3(gedik2)

END.

#balik rumah nanti aku komen semua entry baru korang okeyh ;)



**it's now 3.45pm and i'm home!ahahahahah!malam nanti aku singgah blog korang k..love ya!

**it's 4.30pm and i done my blog walk..hik3 =P

12 comments:

nawal said...

hahah..i rindu u nyah~~

geli2~

luvly mya said...

rindu2...pftt..hahaa

Amalina E Azmi said...

i rindu you jugak nyahhhh~ muahahahha

e eh..hubby kol....wawawauuu :PP

Kie-yu said...

aiyoo~
baek kampungkah
patutla senyap sunyi je
hee..

slamat berholidey di kampung halaman ;)

iemaZAIMAH said...

nawal,
kau ni..dh nak g middle east asal nyah2 lg ni woi?malu la aku..aww!

mya,
cubit nak??

iemaZAIMAH said...

sis amalina,
aww!terharu i..ahaha!
hik2..hubby mne ntah yg call =P

sis kie-yu,
hehe..ye..sy di kg smlm..bru je blek ni..lps ni dh xsunyi dh..hehe

princeduyong said...

oooo..patut senyap... :) cari ilham kat kampung rupanya

iemaZAIMAH said...

hehe..rindu ke? =P

Yatre Hayati said...

alololo...rindu nya ngan dier. malam tadi tido x lena langsung. waka waka. ahaha...ngee~ ntah2 ima yang rindu akak tak?

iemaZAIMAH said...

rindu la akak..akak yg xrndu kite..dh lme xdtg sni dh..uhuk3

. said...

heulo heylo deat!!!
welcome back to diarielektronikku hahha selepas bertapa di kg terchinta. kg kat mane wak (wak???)gatai

iemaZAIMAH said...

ahahahaha!wak??kg org kt batu pahat je kak..hehe..nk dtg ke?? =P