theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Sunday, June 20, 2010

what more can i say?YTN rocks!



err..lmbt sgt kot nk cerita...tp xpe lah =)

HARI PERTAMA

  • aku dtg awal!before 8am dh ada kt ILSAS
  • org pertama yg aku jumpe nama dia Emira..member lme ni..pnh jumpe masa pergi Kem PRS Kebangsaann time aku f4 (2008)
  • lepas tu jumpe Arie!!!Arie ensem gile!er...jujur ni..keling,kau ensem doe!(excited sbb knl dh lme tp xpnh jumpe..err..dye invited readers gak ni)
  • jumpe ramai lagi org tp masa tu ackward lg..sbb bru knl..then pergi daftar bla2
  • aku dpt roommate dr terengganu,Fahimah..name dh dekat2..tp dia kecik je..comel!
  • ptg tu trus grouping..nama team aku Arena..kereta nasional siot!team gua rock!!!
  • bendera semua nak comel2 kn?AHAHAHA!battle cry mmg gempak la sume2 tu..
  • err...byk yg aku dh lupe la..tu la..lmbt sgt update..adoii
  • malam tu ad ceramah2 sikit dgn Ust Long..err..aku nangis (jangan la gelak!)
  • malam tu balik hostel mcm celaka!ad akak2 sgup tunggu kiteorg balik and tkutkan kiteorg..dyeorg ckp bgunan tu keras bla2..klu nampak jgn jerit la ape la..wak lu!nme pun konkrit,mmg r keras!
  • tapi malam tu aku cuak gak sbnrnye..AHAHAHAHAHHA!tapi..kesian Fahimah..dia tak boleh tidur langsung..setiap 10minit dia kejut aku..AHAHAHA!mule aku tkut gile nk bukak mata igt sape la yg cucuk2 blkg aku suruh bgun..hehe..penakut gak aku ni rupenye..

HARI KEDUA


  • sebab Fahimah tak leh tidur,kiteorg berjaga dari pkul 3.30am..pstu g mandi siap2 dan terus ke surau..gua pergi kuliah subuh beb!caye la weyh!
  • hari kedua exhausted gilerh!byk aktiviti lasak..pagi tu ad senamrobik.AHAHAHAH!err..dh lme tak senamrobik,terabur giler aku pagi tu..
  • paling suke commander crawl!mcm askar i aritu u!aww~
  • spider web plg sial kot..dh r tinggi!takleh touch ape2 lak tu..tp takpe..aku sacrfice diri..tu pun ad org kne jd stairs taw..(err..1st time pijak blkg org,Aliff Amzar!my heroooo)
  • aktiviti malam paling syok!candle war!mcm perang btul..cume pkai air je..seronok2..oh!aku tak basah pun malam tu..hehe..credits to our great commander,Abu Hassan..dia ni mmber aku dr f3..kenal lme tapi tak pernah jumpe jugak (kan aku dh ckp,mber aku satu Malaysia..ngee~)
  • so,ni malam last..malam tu ad party2 sket sbb birthday emira hr tu..lepak stu bilik rmai2..mule2 bergosip,pstu pndah ke duit,bual lak psl ekonomi negara,tukar pulak ke politik,najib anwar gay bla3..pstu cite psl israel lak..smpi ke illuminati freemason..bla3
  • tidur pkul 3lbeyh (err...wa tak g kuliah subuh esoknye)

HARI KETIGA

  • hari last!sedih gile kot!pagi tu masih ad ldk..ad aktiviti love and care..aku dukung orang weyh!gagah siot Zaimah!
  • love and care ada pose paling kontroversi..boyak n fakhri r ni..ades
  • pastu ad aktivit face painting..AHAHAHAHHA!muke aku abes mcm kne chicken-pox..cume warna warni je kalernye..fasi kiteorg best!sebaya lak tu..sporting gilerh..aku conteng2 muke dye hr tu..Iqa!rindu kau la weyh!
  • after solat Jumaat ad talk sikit psl polisi YTN..then ad penutupan..pstu balik
  • tak sempat nak peluk cium kwn2 sbb sume parents dh dtg..takpe!nanti leh jumpe lagi la!

NOTA TAMBAHAN

  • penjaga kiteorg name Kak Ruby,dia sporting sgt! =)
  • fasi aku name Atiqa,sebaya je dgn kiteorg ni =)
  • group aku,Arena dpt kumpulan terbaik =)
  • penghulu kiteorg name Abu Hassan,penghuluwati Fahimah =)
  • aku dengan Fahimah kongsi name..aku Imah1,dia Imah2..Mieza yg kasi nama..
  • kami kembar!sorang kecik sorang besar!dah janji nak jadi roommate taw..aqid,nnt kite stu bilik jugak taw!

err...aku dh tataw nak tulis ap lg..sori la klu serabut sket..

oh!aku daftar msuk UNITEN 27Jun 2010..Foundation in Electrical Power Engineering =)

12 comments:

ghai. said...

aku benci senamrobik. haha.

iemaZAIMAH said...

best doe!

Qid said...

wo wow woo.


gua teruja.speechless

zai said...

laporan ldk dari Imah 1..
sekian..hahhaha

gua pun pengecut, iema bukan pnh duk hostel ka?asal takot..hahhaa

tak macho ahh

princeduyong said...

waaaa...best best tu aktiviti...wah lagi 5 hari ek nak bermesra ngan mak ayah.. :)

luvly mya said...

wahaha.cauk ke syg oi..
apelaaa...kih3

mcm best en orientasi korg.haha
satu bilik bpe org ni nnt?

Amalina E Azmi said...

waaahh i dah tau adik i mmg strong dan macho ---> iema :D

semangat g kuliah subuh ye hari 2nd tu..thehehe

iemaZAIMAH said...

aqid,
lu tgu mgu depan!kite orientasi sesame weyh!

kak zai,
err..cuak gak sekali sekale even dh bese..hehe

princeduyong,
err..a'ah..;g 5 hr..jap sgt =|

mya,
best gilerh!ytn's family sume best2 taw..huhu..4 org stu bilik klu xsilap..

sis amal syg,
yeah!adik mmg macho!kuliah subuh pertamam je pergi..hik3

Qid said...

im !

bkn stu apartment 4 org,
stu bilek 2 org ka?

iemaZAIMAH said...

alah qid,kire sebilik la tu..ngeee~

Abu Hassan said...

ko untung la zaimah.
penghulu member, penghuluwati roomate.
best seyh hidup. :/

iemaZAIMAH said...

AHAHAHAHA!kau la penghulu tu ngeng..