theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Thursday, June 10, 2010

oh,L.O.S.E.R!

aku nak dia..ada sesiapa boleh bagi?yg kiri tu(mpos arh kalau kau tak minat kpop pun)


time:6.20am/11 june

mood:morning sunshine!

tak tidur!tak tidur!tak tidur!tak tidur! (ulang arh sendiri seribu kali)

hutang tag melambak..award pun melambak...bertimbunnnnnnnnnnnnnnn...hari tu dah tulis note siapa yg bagi..lepas tu note tu HILANG!sedihnyeeeee ='(

maaf awal2 untuk sesiapa yg tag iema ok..iema akan berusaha mencari note itu atau mungkin iema cari semula dr cbox..maaf..maaf..iema btul2 tak sangka note tu boleh hilang =(

oh ye,sy ada abg baru..i mean,a bro to share my problem with..iema panggil dia orang utan je..sbb dia blaja dkt UNITEN muadzam..hehe..orang cakap ada abang angkat ni nnt terangkat..apa yg terangkat weyh??apa??aku tak tau la weyh...btw,he's taken la..so gua tak heran =)

ada orang bace blog iema..dia cakap iema ganas..laaa,ye ke?hmm..lps ni iema lembut2 ok?sopan2 ok?AHAHAHAHAHAA! (opss..terlepas la)

urgh..entry ni bosan..siapa baca aku SAYANG smpai laptop ni mati?eh,tak cukup?ok2..aku sayang smpai mati =) (dah bace komen,aq tglkn LOVE note kt chatbox kau nnt)

hmm..

hmm..

hmmm..

hmmmmm..

ok..wa surrender..idea tak mari..ad sesiapa nak aku promote dia kt blog?ahahahaha!geli-gelian aku..blog sendiri kucar kacir nak promote blog orang lak..tahi-tahian sungguh..

END.

#nak cari target baru..untuk dimanjakan..ada calon??(ad mcm mntk penampar tak ayat ni?)

10 comments:

princeduyong said...

ada target baru untuk dimanjakan...mak ayah..

iemaZAIMAH said...

itu target selamanya la awk =P

princeduyong said...

ooo...ermmm try target lain lak ye...cuba kucing lak..camne...

iemaZAIMAH said...

tu la kn..kucing cm comel kn??ahaha!

cEro said...

ko mmg ganas...
tak payah laa sopan-sopan..
tak kena laa...
hahah

iemaZAIMAH said...

ah kau!sje je kn nk dengki aku?ahahaa!sepak kang..

luvly mya said...

wiwit,nak menyerah la untuk dimanjakan..hak3

ehh,,sumpah lembut dan sopan gila entry nie :)

Qid said...

hihi.
nk promote dri jadi subject entry bleh?
wink3.dgr cita pakwe gua dh balik mesia,
lu jgn men2.
gua tak tdo mlm tdi woh

iemaZAIMAH said...

mya,
aww!u dh mmg i target dr dlu la..u dh msuk list la syg..ahaha!

lemah lembut pulak ad gelak besar tu..adoii

iemaZAIMAH said...

aqid ensem,
nnt wa jelajah blog lu wa promote lu dlm blog wa ok..
pkwe lu wa xcntct la qod..hik3