theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Saturday, May 22, 2010

aku suke mencarut,so what?

time:3.15am/23may

mood:#$%^&

hey hey hey!aku nak beli meriam!aku nak beli machine gun!aku nak beli torpedo!sebab...sebab..aku dgr ad perang dkt blog!ahahaha!

ades..

sorry la...aku bukan nak tmbah minyak dalam api ok..aku gurau2 je =)

oh ye!oh ye!ikut tajuk tu cakap aku suke mencarut...ye eh?korg ye ke tak?

92degress diam!sbb korg konfem cakap,"zaimah mmg suke mencarut!kalau tak mencarut bukan zaimah la tu."

okeyh...ikhlas dari hati..aku bukan suka mencarut lah!cuma aku mulut lanca* je..ahaaha!

sorry cakap..aku mmg direct..kalau nak cakap babi..aku cakap je babi..kalau nak cakap f*ck,aku ckp je f*ck..tak eja penuh pun korang tau kan

ada orang kan kadang2 kan...dia gune mcm ni tau..@#$%^&...mcm tu la..konon2 mencarut sopan..siap bgtau lg dia mencarut cara sopan..ahahahahaha!

KEPALA HOTAK KAU LA!kalau dah nama mencarut mane datang sopan la shial...

sila sila sila jangan hipokrit..tolong lah...aku tau aku bukan org yg baik nak tegur2 org lain..tp..sekurang-kurangnya aku tak hipokrit

eh,eh,eh...walaupun aku cakap lepas..bukan dgn semua org tibe2 aku nak cakap lepas..dgn member rapat je okeyh aku cakap2 yg mcm tu..

sbb kadang2 kau cakap panjang2 pun tak gune jugak...baik jawab pendek je..

mcm yg jadi kat aku..member ejek2 aku,aku jawab satu je,


BABI KAU

mereka terus diam...okeyh..setel bhai =)

oh!ye...saya perempuan dan saya mencarut...jadi??awak nak kutuk lah??

lu fikir gua kisah??

END.

#eleh...setakat kau kutuk aku sedas due,aku balas kau smpi kau terkentut-kentut arh!



8 comments:

Mr.Eve said...

wow.. ko mmg ske mencarut eh..

iema_z said...

tnye mber2 aku..

Syafiq Kadiran said...

syafiq kadiran like this...
xyh nak hipo...direct tros...

iema_z said...

yeah!syg kau chuck!

Frodo Baggins said...

cakap pendek2 arr best.
keh3x ... cntoh "wa nak skodenk coli lu. boleh?" rather than "wa nak skodenk pakaian dalam wanita di sebalik baju lu. boleh" haissshhh, belum abis ckp dah kene libas kan?


wakakakkakakakka


>>___<<


jd diri sendiri sudey. Chill! :)
weeeee ~~~

iema_z said...

frodo tahi


cmtu boleh???

hiro said...

haha..terbaik dari ladang..nak usha juge ape yg ade kt dalam baju..ahaa

iemaZAIMAH said...

yuyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!ne leh!!!!xlehh!!!asal gatai sgt no yuyunk???