theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Monday, May 31, 2010

you are a LOSER!yeah,you!

time:2.00am/1 june

mood:sick!

oh,maaf..lambat update..bukan sengaja..but i'm feeling not well...it have been few nights i didn't get my sleep..nocturnal life ain't awesome!hey,how you survive it mrHELLIOZ?

hey,igt lagi tak entri ini?mcm mana pula dgn ini?ini pula?

ahahaha!kalau rajin tgk la balik..well,aku nak sambung cerita psl entri sebelum ni..psl baby dulu tu..alaaa...yg dulu tu..yg konon2 hebat nak mampos tu..

a few fact bout us,
  • kami kenal dari form 4
  • been way too close even my secret is his n vice versa
  • used to call him baby,while he call me syg
  • hey,dia budak sekolah elit,aku budak SBP biasa (apa motif?tunggu)
  • most of our friends know about us
  • since May we didn't contact each other..my decision..
  • he didn't even care that i'm gone
cukup la tu..i guess..well,dulu mmg sayang sgt2..but then i think about it again and again..hey,how stupid zaimah will be waiting for him that doesn't even care when you step out from his life?

aku buat keputusan untuk tidak menghubungi dia lagi sbb dia dah mula mengabaikan aku..well,just because i'm always there, you think that you can take me for granted..

ramai yg nasihat,kalau betul2 nak kawan pujuk la dia bla,bla,bla..oi!bukan aku tak cuba untuk selamatkan persahabatan kami..dah cuba ok..hey,even i did congratulate him ok,he's going to New Zealand..but he doesn't look like he care about it..

so,we keep going with our separated life..but..u know what..i found out that he is in a relationship with someone..itu lah yg perempuan tu cakap..tapi dia tak cakap apa2 pun..

oh!patut la kau tak kisah eh..aku blah kau cari la perempuan lain kan..ahahaha!LOSER gile kau..aku tau la kau dulu sekolah elit..ada nama..ada macam2..but hey,sedar diri la..ada org hargai cuba la jaga..aku bukan sakit hati pun kau ada hubungan dgn perempuan tu..budak tu crush on u since our camp la woi!kau pun tau kan..but then when i left u,u turn to her?serta merta tu weyh!for your safety kau ikat dia dgn kau..kau declare dgn dia..but u put a border,it just between u and her..kau ingat aku kisah?tak sama sekali..but bila perempuan tu nak tukar relationship status at FB,apa alasan kau?tak nak orang tahu?hey,kalau kau ikhlas dgn dia,mesti kau tak kisah org tau pasal hubungan kau..dah tu kenapa nak sorok?oh!permainan korang kan?sama je kau dgn kawan2 kau yg lain kan?aku knl sgt la korg..weyh,perempuan tu sgt sygkan kau ok..serius..aku tak tipu..she even love u more than i did before..aku orang pertama yg dia bagitahu mase dia jatuh hati dkt kau..so,tolong lah weyh..jangan kecewakan dia mcm kau buat dkt aku..aku nak hancurkan hubungan korg in a second pun aku boleh..tapi aku sayang kawan aku..so,please..taubatlah weyh!kau ingat kau boleh la buat apa je bile orang tu sentiasa ad untuk kau?huh!aku ingatkan kau datang dari family yg susah,kau lain dari yg lain..but i was wrong..hey,seronok dgn perempuan baru?kawan aku jugak tu weyh..

opss..panjang lah pulak mengamuk..ahaha!no,no,no..i dont even care if they really an item..tapi aku simpati kt perempuan tu sbb jadi bahan ganti..dia mule rapat dgn perempuan tu betul2 masa aku blah dari hidup dia..OMG!baby,kenapa LOSER sgt ni?tak baik main2 kan perempuan ok..

aku ingatkan orang kaya je suka permainkan orang..but then,hey zaimah!you're wrong!

betullah mummy cakap..kalau sebaya ni kurang matang..eh,ada ke mak aku cakap?ntah..ada kot..ahaha!aku dah lupa la..

END.

#weyh,one of the comment in this entry is from him..carilah weyh!siapa dpt teka yg mne satu aku bg hadiah!dah teka tglkan komen kt entri ni ok =P


2nd # weyh!korang suke kucing tak????sini..sini..sila tgk sini! *credit to mrAMER (dia yg jumpe)

12 comments:

Syafiq Kadiran said...

wahahaha....aku suke entri macam ni...aku gelak sebab bukan nak gelakkan ko ek....

jujur giler...best2!!!wat aku rasa nak mencarot plak...hahaha...

*bak hadiah...aku teka waneast,,,btol kn???

Kie-yu said...

erks~
ada lg ke kes antara 2 darjat ni
btw, tggalkan tros lelaki itu
buang mse la lyn lelaki begitu

girls power okeh? chill!

iemaZAIMAH said...

chuck,
carut kt dye weyh!jgn kt aku!ahahahaha!

opss...chuck!binggo meyh!

kau mmg kesayangan aku la weyh!

kieyu,
2 darjat?ad je syg oi..melambak lg sbrnye..huhu

Syafiq Kadiran said...

btol ek???aku nak bmw sebijik...

iemaZAIMAH said...

cekik nak?kau igt aku tokei emas??

luvly mya said...

haha..wth with that boy,,
common la..die ingat pompuan ni ape..
haha..oke2..teremo..

adeh. ;p

Qid said...

hahaha !
cool gile !
waneast ehh nme die.
oke,kem slm kt die.
keh3.

iemaZAIMAH said...

mya,
ahahahaha!mya emo..yeah2..jarang tgk mya emo..ahaha!rilek ok syg =)

qid,
yeah!binggo beb!xnk arh org kem slm kt LOSER tu =)

princeduyong said...

yang penting kita heppi...heppi heppi and heppi...selamanya...

iemaZAIMAH said...

yup2...btul tu!

zahidah said...

sangat loser oke.
biar je org camtu.
dunia ni mcm roda btw. :)

iemaZAIMAH said...

dye mmg loser beb..sian taw gurl bru dye..ish3