theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Sunday, May 9, 2010

kalau kekasih saya seorang blogger


time:3.00am/10 may

mood:MARI MEREPEK!

kalau la kekasih sy seorang blogger,
mesti blog kami penuh dgn cerita tentang kami..
mesti semua follower tahu tentang kami..
mesti semuanya kelihatan indah..
mesti ramai tahu perkembangan kami..
mesti itu mesti ini kan?kan?

kalau la kekasih sy seorang blogger,
nanti dia follow blog saya..
nanti dia baca entry2 saya..
nanti dia letak sy di blogroll dia..
nanti dia komen entry2 saya..
nanti itu nanti ini kan?kan?

kalau la kekasih saya seorang blogger
saya tak boleh kutuk2 dia dalam blog saya..
saya tak boleh mencarut dlm blog saya..
saya tak boleh post pasal ORANG HENSEM..
saya tak boleh main2 sbb nanti klu clash malu! *nanti org tnye2..malu wo0o
saya tak boleh ............... *saya hilang idea pula

kalau la kekasih saya seorang blogger,
oh,entah la..
saya rase dia manusia juga..
saya rasa tak ade salah nya..
saya rase kalau saya kutuk dia dalam blog saya nanti dia kutuk saya balik dalam blog dia **pehal pjg lak yg ni??

kalau la kekasih saya seorang blogger,
blogger2..awak nak jadi kekasih saya? *BODOH gile zaimah!!! =|

END.

#weyh u!hari tu cakap i asyik tidur,u lagi teruk!tidur mati!penat tunggu msg tak reply2!

#tengok..belum ad pape lagi aku dh kutuk dia dalam blog aku..ahahahahaha!

#duh...lu kalau nak serang gua lu tgk dulu mood gua la beb

#apsal byk sgt simbol # hari ni???

8 comments:

Syafiq Kadiran said...

pe la ko merepek pepagi buta ni..kalo dah xde idea sgt meh join aku men gitar...bosan lak men sorang2 pepagi buta ni...

Berd said...

kekasih kekasih. ce kau pegi baca buku tangok. hahaa

White Bird said...

haip! jgn bkasih syg sgt dlm blog.


bahayaaaaa =p

luvly mya said...

haha..suka tgok kekasih yg ade blog..
tapi taktaula kalau clash mau blog masing2 penuh ngan makian..kih3

iema_z said...

chuck,kau mian aq dgr...aku nyanyi..boleh???

berd,aku main2 je laaaaaaaaaaaaaaa

white bird,ini merepek je ouh..ahahaha!

mya,taw xpe..adat r kot..bek xyh kpel kn..ahahaha!

akmal said...

iema ngade2!!!
haha...

Yatre Hayati said...

wah...mcm real jer...hahah

iema_z said...

sebuk arh mal!

kak yati,ni tipu2 je la..