theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Saturday, May 22, 2010

ini entry baru

time:4.45am/23 may

mood:f*ck!

cepat kan aku update hari ni??

sebab aku marah....sorry la weyh..gua dtg bulan...jd gua sensitif

weyh,kalau tak nak sms kn..cakap je tak nak, boleh??tak payah nak cakap nak makan jap ke,nak kemas rumah jap ke,nak berak jap ke...

aku muak tunggu org cakap cmtu..kau tau tak..aku kalau tunggu,aku tunggu betul2..jadi,kalau kau dh memang tak nak sms..ckp je tak nak okeyh

tak nak chat pun cakap gitu je..tak payah nak cakap ad keje sat..nak makan jap..

nak makan sat

toilet jap

ad hal sikit

kata2 akhir cmtu tandanya hal tu sekejap je..tapi kalau dh sejam dua jam..tu bukan sekejap la siot..aku nak carut pun tak sampai hati seyh..

tapi sejujurnye aku cakap ni..kalau tak nak chat tak nak sms cakap je lah terus terang..aku macam orang bodoh shiak tunggu kau..pergh...gile terserlah bodoh aku

urgh!sakit hati sgt...sorry la sbb aku cakap terang-terangan kt blog..aku taw blog kau dh famous kan skrg..aku tumpang gembira..sbb tu jgk kau busy sgt kn..fine2..aku faham

sorry kawan2..ini bukan untuk korg...ini spesifik untuk ORANG ITU...sorry sebab emo2..

END.

#tolong eh..aku baru je rase gembira kenal kau..jgn buat aku sedih sebab aku kenal kau






sorry..sorry...ini bukan untuk awak...entry saya yang bawah ni =)

10 comments:

Syafiq Kadiran said...

ni bukan pasal aku kan???

iema_z said...

psl kau la!ahahahah!

*bukan2..ni bukan psl kau,syg =P

Syafiq Kadiran said...

fuh...igt pasal aku tadi...hihihi...lalalala~~~

iema_z said...

ahaahahha!blah r kau..no tepon aku pun xde..kecoh lebeyh

Frodo Baggins said...

errr ~ wa syak n wa yakin, ni bukan tuk wa kan? ngahahhaha ~~

>>___<<


beliau berak taik keras kot. tu pasal berjam2. wahahahaa

Yatre Hayati said...

aiyak..adik kichik...jangan marah2 la..nanti adik kichik jadi adik besar..hahah

Amer A. said...

wushhh ini parah.

iema_z said...

frodo,
kau mmg bgus..entry ni mmg bkn utk kau..

akak yati,
sdey sgt la akak..sob3

amer,
tau pun!

Ibrahim Jamaluddin said...

zaima..spe nie?bukn aq kn?

iema_z said...

bukan lah!ahahahhaa!