theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Friday, May 28, 2010

howdy all??

time:7.00am/29 may

mood:fresh!

hey!saya belum tidur lagi!

misi berjaya!sudah tukar template...sudah update itu blogroll..sudah itu sudah ini..ahahaha!tapi macam selekeh2 lagi la..apa lagi yg kurang ek??(fikir jap)

sbnrnya dah lama jumpa template ni..tapi tak gune..sbb mummy kate,"hey,sexy sgt pompuan kt atas tu!"

HAHAHA!takpe lah..cartoon je seksi,gua tak seksi okeyh!

tak percaya ke?jap eh..


haa..kan aku dh cakap aku tak seksi..amek gambar pkai telekung bhai!(walaupun gmbr gua half)


so,what do you think???ok tak template baru ni??

hmm..apa lagi mau bicara??

oh!oh!oh!

weyh,u..u ad name baru..my fren gave it to u..and we use it frequently...nak tau tak ape name baru u??


MAT PIT


sorry la u..but ur face sgt ganas and ade ciri ehem2 tu..that's why we use it to refer u..btw,i miss u..honestly..tp tak nak msg u..ego tinggi ni..ades =|

next topic please!

okeyh..gua rindu ini budak..budak ini bakal TOPmodel..kalau tak dengar suare dia gua boleh angau =|


HOT kan dia??nama dia Suha..aku pgl bb je

sekarang korg tgk cikgu dia pulak..cikgu dia lagi lawa kot..AHAHAHAHAHAHA!(sile muntah)


muncung tu yg penting ok..aku tak tipu..mmg aku yg ajar dia buat muncung tu..adoii


AHAHAHAHAHAHA!saje je nak tempek gmbr byk2 kt entry ni..korang jgn muntah2 lak tgk gmbr aku..adoii

saya rindu nak tgk wayang!saya rindu nak shopping!saya rindu Alifah Ilyana!saya rindu dia! =)

END.

#pakcu!bangga la weyh anak lu dalam blog gua..

2nd #currently listening to should you return by copeland,sbb...hmm..rndu kot =)

3rd #lps ni nak tempek gmbr aku lg byk bg korang muak tgk aku..boleh??

4rd #bace ni lah!bace lah!please...aku suke sgt entry ni tp tak ramai yg bace..bace ini tau =)


18 comments:

Nadhirah said...

whoaaa! cantek la template baru dye.ngee~~

iemaZAIMAH said...

ahahaha!sexy la u!

Yatre Hayati said...

mana boleh taruk gambar cartoon sexy!! taruk gambar iema yang sexy baru best...hahaha

iemaZAIMAH said...

ya Allah kak..takleh!mak sy marah..Tuhan lg marah!hehe =P

jane said...

kalo tmbh laki letak pistol kat header tu gempak lagi kot awak

........plus gmbr kene seksi cket
lariksssssssss

iemaZAIMAH said...

ahahahahahahahha!awak!xboleh la!sy ayu taw!sexy no keyh =P

princeduyong said...

wah...apepun..muncung tu mmg menarik...haha

lagi satu...i like mrPOETIC...sweet :)

iemaZAIMAH said...

muncung BB ke muncung kite??ahahahah!

okie dokie!glad u like it =)

nawal said...

oooh.. ak salah komen hari tu! cis. rase nk sepak diri endiri!

iemaZAIMAH said...

ahahahah!nawal!kau comel!

nur hafifah said...

pandainye bbay tuh posing,,
seksi gitu wahh!

iemaZAIMAH said...

aww!tgk lah cikgu nye..ahahaha!

ramlah melaram said...

hohohoo seksi giler muncong si budak suha tu. haha

iemaZAIMAH said...

taw xpe!

Anonymous said...

psl mat pit tu aku ske...
haha...

iemaZAIMAH said...

blah r kau..anon2 lak

Ibrahim Jamaluddin said...

sexy nye dye..hehe...pheewit..

xley thn tgok mulut suha..hahahaha

iemaZAIMAH said...

ahahahahaha!suha mmg sgt sexy okeyh!