theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Sunday, May 30, 2010

print screen..what do u say?

time:5.00pm/30 may

mood:hoh??(shocked!)

mule menaip pada pukul 5 petang..mari kite lihat berapa lamakah masa yang diambil untuk menyiapkan entri ini (WTH!skema siot!)

so...here we go..aku tak tidur malam tadi...online sehingga pagi..jangan ditanya apa ku lakukan..kerna itu rahsia ku..AHAHAHAHAHAHAHA!

apa aku merapu ni weyh?


oh,malam tadi ape je aku rase bnd tu menarik aku print screen..before ni pun aku ad buat mcm tu jugak..so hari ni aku nak tunjuk apa yg aku print screen =)

notakecil:sila klik gmbr2 berikut untuk tumbesaran sihat =)

main application di FB...status statistics...style doe application ni!korang bace la favourite words aku apa..cun tak?aku nak kau..weyh,aku nak kau! =)



sorry..kene potong carutan itu kerana zaimah berazam untuk mengurangkan carutan di dalam hidupnya..baik kan zaimah? =)



lepas tu aku main kuiz..dah lupa apa tajuk kuiz tu..tapi ini antara soalan yg aku mmg suke gile!


agak2 kau nak jawab yg mane?jujur la weyh!aku mmg nak bagi ayam serama ok..lain2 aku berani je bagi..ahaha!bagi kt suami okeyh..bkn BOYFREN/GURLFREN!





apa lagi eh?



oh!rase terharu menyelinap di segenap hati(pffttt!)

someone ping me at my YMbox..he found my blog from blog 'ustak'..so,BERD,gua terhutang budi pd lu...sbb this guy ckp i have a great blog and he read most of my entry..oh!terima kasih awak!tapi knp sy rasa sy kenal awak ye?awak ping YMbox sy lg boleh tak?sy nak kenal awak =)




tolong abaikan background laptop gua yg super-riang itu..oh!tolong abaikan media player gua juga..gua mmg KPOP fans..so what???






meet mrHIL..mrHIL,i laff u!


apa lagi eh aku print screen..oh!ade!ade!tapi tak boleh share...nanti ade orang menangis air mata darah..HAHAHAHAHA!

haa..ini untuk penggemar bayi!pipah...ini untuk awak =)



ini bukan print screen..ini gambar betul lah!


ketika ini,jiran rumah sebelah tiada di rumah...yg tinggal anak-anaknye sahaja..lalu rumah mereka menjadi seperti funfair!anak sulung dia menyanyi mcm sial!memekak la weyh!gua tgh feeling nak berblog kau tau tak??

aku nak je sound direct mcm aku selalu aku buat kt asrama dulu...tapi depan ni ada mak aku..aku takut mak aku terkejut je aku jerit mcm ni,


weyh babi!lu boleh senyap tak!anjing tul la!


opss...tercarut sudah..jap lagi nak gosok gigi..cuci mulut penuh dosa (bodoh zaimah!kau igt cuci dosa gune colgate?)

ok..stop this shit now. [[7.15pm,gile lmbt kau buat entry zaimah!]]

END.

#hey awak,kalau mau chat i would prefer you use the YMbox on the side of this blog..if sy on9 konfem sy balas ok =)

14 comments:

luvly mya said...

haha,komen dari puncak alam ;)

pasni nak chat ym gak ah ng iema ;P

iemaZAIMAH said...

yeah!

jap..ap yg mya komen ni?ahahahahaha!

Qid said...

tah mia,weng suda.hahaha !
ima !
qid ske bce blog ustak.
dha lame jdi silent reader die.
muahahaa.
harap2 die bace komen qid neh.
keh3

iemaZAIMAH said...

nnt ima gtaw dye suh tgk blog qid ok..ehehe..

berd!ni peminat lu!

princeduyong said...

hahahahaha....ermm..nanti tlg kim salam kat jiran sebelah umah yer...

Ajie Mohd Tahir said...

hahaha..s2 je aku nk tnye..asal ayam serama weyh??nk wat lauk ke ape?XD

iemaZAIMAH said...

princeduyung,
awak nk ngorat lelaki sebelah umah sy ke?

iemaZAIMAH said...

ajie,
sbb klu aku bg ayam tu agak2 laki aku mrh tak?ahahahahahaah!

princeduyong said...

ooo ye ke...kalau camtu salam tu patah balik kat jiran kepada si jiran sebelah tu... :)

iemaZAIMAH said...

waaaaaaaaaaaaaaa!wsalam! =P

Ibrahim Jamaluddin said...

aq sgt ske background kmu iema!!!<3

Ibrahim Jamaluddin said...

aq sgt ske background kmu iema!!!<3

syam serama???ikhlas la tue..hehe

iemaZAIMAH said...

thx ayem!ahahahahaha!

iemaZAIMAH said...

ayam serama sbb ap ek?ahahahaha!ntah