theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Thursday, May 6, 2010

lemahnye hati =(

time:1.45am/7 may

mood:sob3

sila terkejut!zaimah update!

weyh,thanks la buat spe2 yg ikhlas bertanya bila aku nk update blog ni kan..sorry ye kawan2..MALAS menyerang gua =)

btw,btw,btw,btw,

aku yakin ke UNITEN...dpt scholarship UNITEN...kejuruteraan elektrik kuasa...insyaAllah kalau takde apa2 halangan bakal mendaftar pada 26 Jun =)

apa lagi yg terbaru ye?

hmm..hmm..hmm..jap..fikir jap..oh!









TAKDE =)


ini lagu sy bru je dgr..sorry atas keLEWATan terlampau..sorry r weyh..gua dh lame shial tak layan radio Malaysia..ades =|

Lirik Lagu Suara (Ku Berharap) - Hijau Daun

Disini aku masih sendiri
Merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu
Masih tanpamu

Bila esok hari datang lagi
Ku coba 'tuk hadapi semua ini
Meski tanpamu ouuw wooohh
Meski tanpamu

Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku disini
Ku dapat tertawa menangis merenung
Di tempat ini aku bertahan

[#]
Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu dihatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Kalau ku masih tetap disini
Ku lewati semua yang terjadi
Aku menunggumu ouuw wooohh
Aku menunggu

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku ada dihatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Back to [#]

Ouuw wooohh...

Suara dengarkanlah aku

Create PlaylistPop-out playerDownload music and ringtones

aku dgr lgu ni dgn khusyuk....aku ingat aku gagah..tp aku masih lemah =(

mak asyik tnye psl dia...mak,dia dah MATI la =(


END.

#eh,kau...kalau betul aku sahabat kau smpai mati mesti kau cari aku kan,BODOH??

12 comments:

miss hav0c said...

goodluck ye kat uniten

iema_z said...

thx! =)

Berd said...

owh. dah ada muzik terbang-terbang yer kat tepi.

ain amira said...

gdluck kat uniten..
abesla kau.. msti boring..
kwn2 ramai da msok matrix,,u..hehe

hah,,muzik terbang2 tu cantekk!

lg 1,b strong ye... :)

Eqah Zaque Billetdoux said...

gud luck kau pg uniten. aku kumpul semangat ne nak belajar balik. huhu

iema_z said...

ades berd..music terbang2 yg kau komen...kau xde hati perut doe..

thx ain!syg kau lebeh la beb!!

thx billet!strong beb!kite blaja sme2 okeyh ;P

khaliesah said...

gluck!!
26 jun? bestnye!
all the best k :)

Syafiq Kadiran said...

apsal same lak jurusan ko amik ngn aku...letrik kuasa...tiru pe???

luvly mya said...

goodluck syg kat uniten.
pehh.lambat gila lagi msuk blaja..
jeles2..haha..

anyway,abaikan je org yg tak pernah menghargai kita.be tough sayang ;)

iema_z said...

thx khales!syg kau..nnt aq pos komik utk kau k ;P

chuck!kau bajet nk mpos pehal??ahahaha!gedik shiak kau..

thx mya!dh wat xdulik dh..tp..ntah..terkenang kot..hehe..

Ibrahim Jamaluddin said...

lemahnye..hahahaha

iema_z said...

dah kuat!dah!dah!