theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Tuesday, May 11, 2010

it's a SHORT update!

TEST JPJ

MOTOR : LULUS =)

KERETA : KANDAS ='(

NOTA KECIL:KAWALAN STERENG,MEMANDU SECARA BERBAHAYA BLA3 (bukan aku yg pilih nak test hari ni!bodoh!)


END.

#LOSER gilerh aku rase =(

10 comments:

Berd said...

laa apa pasal kau tak sogok 50 ringgit??

╚► Scya Lollita◄╗ said...

uuu~
sabar ye (:

Syafiq Kadiran said...

akakaka...padam muke...same cam aku dulu...kantoi kete gak...sebab memandu secara berbahaya...dah aku blaja bawak kete ngn drifter, mmg la bahye..

cEro said...

jgn ckap diri loser laa,
tak baik..
tak amik pengajaran dr blog aku ke??
hahaha

luvly mya said...

haha
jangan la cakap diri loser
tetibe rasa diri lagi loser
kih3

Nadhirah said...

biase lah tu fail test jpj.
diera lagi la..dah 2 kali test fail.hahaa~~ (pdhl rase cam da buat sehabes baek.huuu...)
down giler.rase mls nk retest.
xpe2.ade hikmah tu.
next tyme insyaAllah da boley dpt P.

Ibrahim Jamaluddin said...

i like ur nota kecil
:KAWALAN STERENG,MEMANDU SECARA BERBAHAYA BLA3 (bukan aku yg pilih nak test hari ni!bodoh!)

hahaha

White Bird said...

tahniah sebab berjaya peluk lesen motor =)

pasai lesen kete tu sabar.. cuba lagi

nawal said...

dpt motor ok what!

iema_z said...

berd,aku xmain rasuah beb!

scya,dh redha dh =)

chuck,kau je r ajar aq jom!

cero,tak2!aku winner!ahahah!

mya,dok eh..kite winner la syg!hehe

diera lain..diera dh boleh bwk lori dh..ehehe


ayem,kau mmg sume bnd kau suke kn??

whitebird,ye!tahniah2! =P

nawal,tu r kn..kire power gak aku kn?hehe