theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Tuesday, May 25, 2010

yay!it's fun to be back!

time:2.00am/26may

mood:yay!yay!yay!

i'm back!ahahahaha!mood swing sial!opss...terlepas bhai..hehe..sorry2..

gua ad retest JPJ esok weyh!doakan taw!tak nak retest lagi!!melayang duit wo0..tak nak.. tak nak..huhu =)

well....currently having a damn mood swing...sikit je hal boleh jadi sentap..sikit ke??ntah..yang penting hati sakit la =)

oh!Oh!oh!maaf ye kepada insan2 yang aku kacau..yang aku 'sayang2' kan..huhuhu..sorry =)

chuck,
sorry beyb...gurau je...seronok arh kacau kau!oh ye...jgn lupe oren 10 biji untuk aku =P

hmm..ape lagi mau cerita??oh!Oh!oh!saya rindu kawan2 saya....sangat2...

Alifah Ilyana,
do u know how much i miss u babe??nak menangis same2 dgn kau mcm mase kite stalk FB org dulu tu...beb,miss u so much...i'll drive to KMPH ok beb!nak jumpe kau sangat2!waaaaaaa!!!kite kawen je la mcm ni beb..ahahahahahha!beb,i found someone..but then he broke my heart..so,i'm brokenhearted...again...phatetic gile kan beb??love u la beb..nak cerita mcm2 ni...nak topup banyak2...nak call kau smpi telinga panas..huhu...love u till death beb!mmuuuahh!


done for her!hmm...nak tulis untuk siapa lagi ye??hmm...fikir jap..

btw,korang nak tau tak?my mum pesan td..nak cari pakwe cari yang dah nak habis belajar...jadi mse kite habes belajar,dia dah ready nak pikul tanggungjawab..and for sure dia dah ada duit!ahahahahaha!see...can't u see how rock my mum is?? ;P


for u,
u know who u are,
i dont mind if u read this or not...yg penting hati i lega lepaskan semua ni dalam my blog..hmm..last msg from u,text u when i'm ok..i'm ok now..but it's not the exact way to deal with me..sorry sgt2..i bukan org yg boleh pujuk diri sndr and be ok dgn org yg buat i marah as nothing happen before..how i treat people,that's the way people should deal with me..if i done something wrong,i'd make sure that i recover it back and make him smile again as he forgive me willingly..yalah..kite dah buat salah,sng2 je kite tinggalkan dia untuk pujuk diri sndr..wah!senangnye hidup ..setakat perkataan maaf,kadang2 tak memadai..tak banyak pun perempuan nak sebenarnye..just treat her well and dont make her feels stupid waiting for u..oh ya..i felt very stupid waiting for ur messages that night...that's the exact reason i explode..oh..kalau sekali due,boleh pejam mate lagi kot..i bkn la kejam sgt..if u bgtaw awal yg u bz,i fhm..bukan i bodoh pun..oh..lupe..i INNOCENT rite?so i sensitif..sorry. .eh,panjang la pulak..takpe lah..bukan u baca pun..text me if u read this shit pieces of my mind okeyh..apa lagi i nak sembur kt u eh?oh!don't give someone hope as u can't make it come true okeyh..especially to someone innocent like me..okeyh.DONE.


ape lagi zaimah nak bebel ye???


haa!!weyh,aku gian nak shopping la!gian jugak nak barang mahal!VINCCI satu beb!high heels yg ad diamond2 tu..alaaa...yg ada dalam CLEO tu..nak!!!please????
gedik shiak zaimah nak mintak2 orang belikan..ahahaha!tak kisah!esok aku beli sndr..buekk!=P

esok..hmm...lps test nak jalan2 bandar...Abg Iqbal!cinema esok taw!movie ap eh??tak kisah la..it's on me..promise..kalau jadi lah..ahaha! =)

jap eh...nak search pic comel2...nak letak kt dlm entry ni...jap taw..








ok!dah jumpe!!!!jap eh...nak upload =)




rawr readers!rawr!!!ahahahahaha!means,i love u readers!i've shared most of my secret with u guys eventhough most of u don't even know who's the hell culprit that i'm talking about =)



THANKS for being a good-listener...opss..i mean a good-reader =)

END.

#leganye dapat share bende ni!!!!!fuuuhhhh! =P

6 comments:

Syafiq Kadiran said...

xde no, camne nak text....wakakaka...

harap ko berjaya jj sok...jpj pon dah bosan tgk muke ko tu...buang masa dia je....

shoping xajk....adeh~~~

*pic ko upload tu wat aku igt kat S.O. aku...

iema_z said...

jom la!!ok..aku dh ajak ni..hik3...

nak no??fb la weyh!nnt aku bg =P

S.O tu ap syg??? =P

Ajie Mohd Tahir said...

waa,,aku ko xrndu ker???XD
hahahahaha,,

iemaZAIMAH said...

rindu jugakkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

Ibrahim Jamaluddin said...

THANKS for being a good-listener..hahahahaha...

iemaZAIMAH said...

yeah!i'm really a GOOD-LISTENER..huhuhu