theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Sunday, April 11, 2010

boleh berambus tak?

time:8.15am/12april

mood:cib*i punye org

pagi2 dpt email dr formspring.me...utk siapa2 yg tak tau,formspring.me tu tmpt utk korg tanye ape2 je utk tuan punye kotak seperti di side blog ini..jadi kalau nk tanya boleh tanya tnpa segan silu..

okeyh2..berbalik pd cerita..pagi2 aku bukak email..ad org tnye la!excited la knon..tp cam cib*i apabila soalan yg tertera mcm cib*i..maaf..pagi2 sdh mencarut..sbb sy marah sgt dgn makhluk yg TIADA BERNAMA itu..

awak kenal saya tak?kalau awak knl,kalau awk nk tegur,kalau awk nk apa2 sekalipun tonjolkan diri boleh?unknown people who attack people with no name surely a coward person..awak tak puas hati ke sy syg budak tu?awak tak puas hati sy tulis psl budak tu?awk tak puas hati sy byk ckp psl dia dlm blog ni?kalau tak puas hati tglkn la pesanan dgn nama sekali kt chatbox tu..bg link sekali ok..tak bagi pun takpe sy balas jugak..ap mslh awak eh?kalau tak suke tak payah bace la blog ni..ad saya dtg terhegeh-hegeh kt laman awk suruh awk follow sy?ada?awak jgn buat leceh kt sini..sy tak suke..sy ad perasaan..tak boleh ke sy luah dlm blog saya sendiri?sy ulang..DALAM BLOG SAYA SENDIRI..tak boleh?kenapa?blogspot awak punye ke?kalau awak punye,sorry la..sy tak tau..

awak pasti kita bercakap pasal org yg sama?ad sy mention nama laki tu?tak ada kan?mane la tau budak tu ad dlm list HOTfrens92 sy?awk tak malu?awk tak segan ke?awak tibe2 dtg kt kotak putih sy awak tnye,


"sedar diri boleh tak?"


wah!berani la awak!tp mane name awak?saya cari2..laa..takde la pulak..tak cukup berani rupanya..sy nk knl jugak dgn org yg serang sy ni..kalau yg serang sy ni tuan punye bdn a.k.a idiot sy,ok la..sy berhenti tulis psl dia..sy pun tau jgk di mana nak letak garis sempadan..bila tuan punya dh tak gemar,sy dgn senang hati berhenti menulis psl dia..tp awk jgn pulak tibe2 nk hasut2 dia mrh sy..let it be fair ok..sy tau awk penting bg dia kn?ad sy ksh?sy tak pnh kisah..sy pun ad org penting sy sndr..tp dye tak pernah serang mane2 lelaki yg baik dgn sy..kan abg alep?abg jage adik baik2 kan?abg tak pnh kacau hidup adik mcm org lain kn?thx ya my big bro!u r the best!

jadi jawapan sy,awk sedar diri awk dkt laman siapa skrg boleh tak?sy tak penah invite awk ke sini..apatah lagi menyuruh awk membaca atau mengikuti..ini laman sosial..sy bebas menulis..kalau awk tak suke,butang pangkah merah sedia untuk ditekan..ke awak dh tak nampak butang merah tu?

laman ini laman sy..untuk rakan2 sy dan juga org yg sudi follow sy dgn hati yg ikhlas..bkn utk org2 yg nk serang sy mahu pun mempersoalkan sesuatu yg sy tidak gemar..maaf cakap..awak tak layak tegur sy sbb awk tak pernah kenal sy dan awak bkn org yg sy akan dgr nasihatnya..maaf cakap sekali lagi..sy tak terima nasihat dari insan TIADA BERNAMA..

END.

#aku ulang ok..laman ini terbuka untuk rakan2 dan follower yg ikhlas mengikuti..kalau tak suka..aku tak paksa korg boleh la pergi..



scroll ke bawah untuk entry baru hari ini juga
tapi kalau tak ikhlas tak perlu kot

13 comments:

syahira said...

hey..kool je.
jgn layan org mcm tuh.
HUHU

luvly mya said...

neh.sape la tuh..aiyak!dah tak suka duk diam2..coward gla tak gtau nama..cool eh beb..rasa emosi melonjak sama dgn lagu nie.haha

iema_z said...

xlyn pun..but dat culprit keeps coming ouh dear...

mya!nnt kte story ok..uhuk2

nawal said...

chill beb

sunat je org tu

joegrimjow said...

kool2
itu kena dan sangat pentg

iema_z said...

suant?aq xpkar la weyh nk sunat org..kau la sunat dye nawall.ka bkal doktor kn?

incik joe..sy sdg co0l ni..incik yg tiada bernama tu yg hot kt sy =)

ain amira said...

bawak brtenang ye zaima..
huuu

iema_z said...

ye2.sedang2..thx yo!=)

Iskandar Shah said...

adek~ orng cmtu mmg boleh blah~
hahah~ mmg tak sedaq diri~

tapi, saba je k dek~
dun tensen2.. nnt dri gak yg saket~

tq coz ader sedikit dal abg~
hahah~ agak bangge disitu~
>_<

cikwanik said...

tp kn.. salu yang tanpa nama stail kutuk2 ni salunye kawan sendiri.. prasan x?

iema_z said...

abg mmg baik!

kwn sy semua berani =)
even sy sndr kutuk mereka depan2 =)
kami xmain kutuk belakang2 =)

Syafiq Kadiran said...

chil3x...
xyh la tensen2...
wat serabot pale otak je...
NJOY!!!

iema_z said...

kebabo0m dh aku bom org tu =)