theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Tuesday, April 20, 2010

gua gagah beb =)

time:4.00pm/20april

mood:gelak guling2

blog umpama diari...betulkah?untuk aku mmg la betul...tu yg semuanya aku taruk aku tulis aku lempar dlm blog ni...tgk url la beb....diarielektronik wo0o...ahahaha!gedik gile ah kau =P

for me,yes i did put all of my feelings in this blog...so,semuanya terbaik dari hati..ahahahaha!kalau gembira,sedih dan sebagainya semua aku tulis kt sini...semua ke?tak jugak la...yg aku simpan sikit je kot..

oh ye...ad aku cakap tak mak aku baca blog aku?ye..mak aku baca..ahahahaha!sumpah kantoi semuanya!takpe lah...mak gua sporting beb...bese r..siap boleh review blog same2 tu..mak aku siap knl lg tau blog2 yg aku mmg follow..mcm riends, mya,ayem,billet , sis zaizax dan semua member2 aku lah!huhu...eh,kau pun la berd...mak aku suke tnye pasal kau..sbb ap ntah..aku tak tau..

hari tu kt mersing kelakar...serius kelakar...tgh tgk tv kot...kalau tak silap la..mcm mne ntah boleh terkeluar topik psl pakwe makwe and everything..

then mak aku cakap mcm ni,


"bodoh betul nak merajuk-rajuk..tunggu pakwe pujuk la..geli lah..ape bnd ntah budak2 skrg ni?merepek je..tunggu2 pakwe pujuk konon..kalau tak pujuk bising la ap la..bla3"


pnjg lagi sebenarnye..aku pun dh tak ingat...hahaha!tp yg buat aku nak tergelak guling-guling ialah,mak gua pandang straight tepat sharp kat gua beb!ahahahahahahaha!

aku buat muke tembok China je lah masa tu...super-wall-faced gua ckp lu..hahahahaha!buat2 tak paham je lah...
tp mak..yg adik bising2 dlm blog ni kan...bukan pakwe la mak..bukan2!dia bukan pakwe...takpe la mak...fullstop je ok..org tu adik dh let go =)

mlm td tu sorry ye...entry bodoh di malam hari...dh delete dh pun..aku tak anti siapa2 la..aku terima semua...maaf ye =)

ape lagi aku nak merepek ye?mcm dh takde je..hehe

okeyh2..tu je la kot..btw,td browsing mr.google...sy jumpe 1 gmbr best! =)

END.

#barang yang lepas usahlah dikenang...buekkk!skema gilerh =P






6 comments:

luvly mya said...

parents miapun reader tetap blog..aha..malu2 ayam sikit nak buat pasal feeling..ekeke..kem slm mak eh..ahaha

suka ah ayat tu!

Nadhirah said...

klaka la ima ny..hahaaa
yg plg best mak siap perli2 tuh.kih9

iema_z said...

tu r kn mya...tp xpe...mak kite sporting..hak3

dira,klaka?dh lme dh taw syg..hehehe

Yatre Hayati said...

wah..cool la your mum...ngeh ngeh...

Ibrahim Jamaluddin said...

hahaha..spotring la mama u.. XD

iema_z said...

of coz! =)