theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Sunday, April 11, 2010

its keep coming

u did it again n again...



time:2.00am/12april

mood:undescribed

dari sabtu bawak ke ahad kau tak msg aku pun kn?smlm kau on9 kau tak tegur aku pun kan?yelah..cik TIDAK BERNAMA lagi pntg kn?dia petsis syg kau kan?ok..tak pe..

tp mse birthday aku, kau ckp kau tak nak buat aku sedih lagi kn?janji lelaki mmg tak boleh pakai..sampah semata

sbb kau tak msg aku pun tak tergerak nk msg kau..tp tadi kau msg kn?aku tak reply..langsung tak tergerak nak reply..kau igt panggilan syg tu boleh buat aku reply msg kau?sori..dah tak berkesan..bila aku tak reply kau try call jugak kan tadi?sorry..tak de mood langsung nak jawab...

bila aku hilang baru nak cari?

macam mana kalau kali ni aku tak datang balik?boleh?

minda fikiran rasional aku cakap,"kau bodoh la zaimah"...sbb apa?sbb aku sayangkan kau la, bodoh..

END.



maaf..hati yang sudah digam retak kembali

5 comments:

joegrimjow said...

gam balik dengan gam uhu
hehe

jual mahal adalah yg terbaik
cubalah

Berd said...

stapler je lagi kuat.
haha

tak selesai lagi ke.
payah ni.
sabar-sabar..

chill.

(rancak nya lahu blog ko. terkejut aku. wakaka)

Eqah Zaque Billetdoux said...

bercinta memang menyusahkan..
kui2.

iema_z said...

sng je nk selesai..cari org lain =)

iema_z said...

gam uhu ke stapler ke..klu ad yg nk wat dye retakmberkecai gak nnt..aish..

berd!sorry doe..lgu tu syok..hehe