theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Thursday, April 8, 2010

i miss u =)

time:3.30pm/8 april

mood:i'm cured =)

baby!i miss u la idiot =)

idiot,gaduh kite kejap je kan?idiot,aku syg kau la...kau igt aku boleh ke lama-lama merajuk dgn kau?tak boleh la..rindu =)

idiot,aku suke kau pujuk aku semalam...tapi maaf ye..semalam rajuk masih ada...kita kosong2 okey?=)

idiot,today i call u idiot because i want u to learn from ur mistake..dh byk kali kan kau buat aku sakit hati?tp aku jage kau lg kn?baik kn aku?=)

idiot,i miss u like hell even 3 hari je kot tak mesej..hehehehe...syg sgt la kt kau..so,can't u realised how meaningful u are to me?=)

idiot,ur maaf yg byk2 kt ym semalam tu is accepted...aku pun pnh sakitkan hati kau kan?tp sikit je kn?kn?kn?=)

idiot,9th april my birthday..it's tomorrow...u wanna call me like last year or i have to call u?from f4 kau je kn yg call..ur birthday on 08 u called me even ur warden was around..brave la u!syg kau!my birthday on 09 again u called me rite dear?my cellphone kne rampas but i decided to borrow my fren's cellphone and that nite u called me..ur birthday on 09 u called me again!hehe..so,this year mcm mne ye?=)

idiot,hmmm...just now u on9..but u didn't beep me at all...i know..u won't disturb me rite?sbb smlm kau msg aku tak reply pun..except ur salam..tu je aku reply..u won't beep me if kau rase kau mengganggu aku kn?takut jgk kau bile aku mrh kn?=)

idiot,last year on august 14th kite gaduh..kau cube nak berbaik tp mase tu aq badmood sgt2..aku tak layan kau..then u sent me msg sound like this,


"ko ney kn..ble aq nk baek2,wat perangai plak..mmg xreti mghargai lgsung..ow,cmney rupenyer ko..slama ney pura2 je lar ea..nyesal gle r kwn ngn ko.."


aku tau kau mrh sbb aku buat acuh tak acuh bile kau cube pujuk..tp kau ckp menyesal kwn dgn aku..u know what?i cried like hell ptg tu..kau tak tau kn?tp kita baik jgk lps tu kn?=)

idiot,did u know that i've lost my tears mostly for u?thanks a lot..aku ttp syg kau =)

idiot,i'm hoping that u read this and leave ur comment..actually,aku nak kau follow blog ni..every single update..boleh?that's my wishes on my birthday esok =)

idiot,bile nak dtg johor?mak ckp nk jumpe bakal menantu =)

idiot,pnt la aku menaip untuk kau...tak pe la..untuk kau je pun..syg kau smpi mati =)

END.

#i'll be officially 8teen less than 24hours yaww ;)





14 comments:

waneast said...

sweetnyer..
hopefully iema maafkan dy ok..
dy mesti xsangka yg iema igt anyting bout dy since 2 years ago..
common..u r his memory,only da memory dat left 4 him...

iema_z said...

of coz i remember every single thing bout him ok..love him sgt2 lorh =p

luvly mya said...

sape idiot nie..ehem2.. hee~

iema_z said...

ad la =)

Minem Magenta said...

agagaga~ kesah yg mnarik... cm familiar pon ade.. haha happy bcoming bday! Welcome to da world of 18 y.o ~ huhu

iema_z said...

haha!awal sgt la syg oi..thx!
familiar ka?ad kwn2 cmtu eh?hehe..

ain amira said...

hahak..
sgt menarik entry kali nih..
mmg la..klau da syg org,,wlw ape pn yg dye wat,,kite ttp akn syg dye kn...
beselah 2..
smoge kamu2 ni x gado2 lg ea..

zahidah said...

Awww awww comell. =)
Semoga happy2 je eh dengan 'idiot' kamu.

iema_z said...

ain!kau kn dh expert =P

thx zahidah =)

nawal said...

heppy becomin befday!! may ur lyf be blessed ~

i love u!

Miss ... said...

esok bufday ekk
happy besday
may Allah bless u k :)

Iskandar Shah said...

sorry la. i miss u too~

Eqah Zaque Billetdoux said...

kui2..
aku suka baca
sweet+kejam+minta puji skit.

semoga korang bahagia dunia akhirat beb. Amiin.. Ya Allah..

iema_z said...

nawal!me love u to0!<3

akak miss tenkiu lovey dovey much!

sebuk ah abg alep!jgn nk kotorkn komen org =P

suke eh billet?suke eh?crite aq xsweet mcm cite kau =P