theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Wednesday, April 28, 2010

untitle =)

time:2.00am/29april

mood:peek-a-boo!

these are few things yg buat sy dan mereka gelak terguling-guling pd hari sabtu yg lepas di shopping complex...ye...masih tentang hang out day kami =)


  • ada seorang perempuan dgn penuh keterujaan mengacu-acu konon-kononnye sehelai skirt(dlm fikirannye) di bont*tnye...dan aku berkata,"pop,tu bkn bju ke?"
  • kami candid gmbr amoi skirt pendek semasa di escolator..bit*h gile kan kami?tak ape..tak perlu bgtahu..kami dh tahu =)
  • dua org gadis mengambil gmbr bont*t hot seorg lagi gadis...dan aku berkata,"bab* korg amek gmbr candid!"(sambil menDELETE)
  • sedang berjalan-jalan dgn penuh keterujaan ke kaunter masuk cinema,seorg gadis berhenti dgn pucatnye memandang ke arah sneakers bodohnye yg t'tinggal di tengah jalan kerana bag plastik yg bocor (korg tau siapa yg tgh pucat tu)
  • oh ye!terserempak abrar(schoolmate) dan seorang gadis tibe2 berlari marathon di dalam Kluang Mall (lipop,kalau dlu larian SAKTI kau lari cmtu konfem menang doe!)
  • kami berjalan selama 7jam..jd kaki kami lenguh..kamu tahu apa kami lakukan?kami cr kedai kasut dan berlakon =)


z:ajie,kau nk cr kasut kn?try ni try..(smbil duduk)
l:a'ah..cr la ajie cr..mne2 yg sesuai..kau mnt yg mne?(smbil duduk)
a:aku ke??(berdiri smbil knon2 memilih)



okeyh...tak kelakar kot..tp bg kami it's fun!so,do i look like i care if u don't even laugh at all???

END.

#bosan kan zaimah ni?u,i miss u =)


6 comments:

Berd said...

part bontot amoi tu aku ulang baca berkali-kali tanpa jemu.

nawal said...

hahah! x leh bla!!

luvly mya said...

ahaha.lawak..;p

iema_z said...

berd,gmbr bontot amoi ad kt fb aq..nak?

nawal,kiteorg mmg cmni..setan sikit

mya,nseb bek mya xde taw..eheheh

pop said...

hotak ah.cramp perut ak gelak.siap terbayang2 agy mnde alah 2 sume.haha

iema_z said...

ahahhaha!nseb kau ah..kau yg wt lwk hr tu..ahaha!