theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Wednesday, March 24, 2010

mari merumitkan diri!

time:2.00am/25 mac

mood:thinking like a stupid

yeah!smlm bkn main mengajar org camne nak tepis ex-boyfie knon..ayat itu ayat ini..tu la..berlagak lagi..padan muke utk diri sndr..

weyh2..makcik pakcik nak tau tak sbnrnye a few days before sy bergaduh dgn 'bayi' saya..ye,'bayi' yang ad entry khas utk dia tp dipadam atas sebab2 bodoh...

sy bergaduh dgn dia sbb awak cik yang TIADA BERNAMA!kami rapat,kami akrab,tp kami bukan kekasih,kami sahabat!TAKE NOTE OK!

sedih kot bile cik TB tegur mcm tu..bukan tak mau terima tp..hmm..biar sy simpan sndr ok..awak jage hidup awak saje ok..sekali lagi kalau awak tak faham bahasa saya tekankan bahawa kami HANYA SAHABAT...sahabat baik sampai mampos!

ok,yg ni utk readers pulak..mcm aku ckp td aku gaduh dgn seseorang..bkn pakwe ok..min hyuk marah nnt..

btw,cik TB sy tau awak sape =)

gaduh2!merajuk gak la sekejap..yelah..kite ni kawan je bukan makwe..pujuk tu mmg tak ad la..so,i've decided untuk tidak menghubungi itu orang dlm beberapa hari lepas..

tadi hati dah sejuk..cool aje..jadi tangan dgn ringannya menaip msg utk itu orang..

nite

sepatah je..tu pun kire baik ok..then he replied,

nyte cutey

ok,salah eja..tp tak ape..dia ikhlas..tapi rajuk masih ada..dtg secara tiba2,sbb dia tak cuba utk pujuk..haha!gedik dh dtg..weyh,suke aku la..dia kan 'bayi' aku..

hey,aku rindu kau!boleh pujuk aku tak?kalau tak aku nangis lagi sbb kau..kau sndr tak suke aku sedih kan?

for u cik TB,back off ,please?seikhlas hati sy meminta...jgn cakap2 lg psl sy ok..sy tak suka..apatah lagi awak org asing..

ikhlas dari hati,millions thanks to insan yg mendengar luahan hati saya..kamu-kamu,saya SAYANG anda!

special THANKS to,

ajie
ain nabilah
ayem
lypop
ci-o0

kamu semua terbaik!mereka juga tau siapa 'bayi' dan juga cik TB =)

kamu yg membace pun terbaik =)

END.

#ikut suke nanti binasa...tak apa..yg binasa itu SAYA



4 comments:

Ajie Mohd Tahir said...

hehe..brtindak scare bijak!!!i lyke~

iema_z said...

i like u to0 babe!haha!

Ibrahim Jamaluddin said...

spe bayi tue??lupa r..*nyanyok*

iema_z said...

lg bgus!haha!