theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Tuesday, March 30, 2010

semakin hari semakin sedih

time:3.20pm/30 mac

mood:sad+gloomy+down

hari ni mara keluarkan keputusan..n of coz la tak dapat!sebab tak apply..haha!

tp bkn tu buat aku sedih..hmm...

td apeng tnye dpt mara ke jpa..terang2 aku tak dpt mara weyh..jpa?usah ditanya..adoii

pastu dia bukak cerita psl call fron pnb..dia dpt!oh my..makin sedih la aku sbb aku tak dapat pun call tu..wawaaaaaa!=(

baby pun dpt call dr pnb jugak!alalalalalalaaa...makin sedih...down hell ='(

aku kurang berdoa kot..tu la..buat byk dosa sape suruh..isk3

aiy0y0..makin tak semangat nak update bout the shopping time...hmm..lme lg aku cerita psl shopping tu..sedih ni..takde mood jugak nak jenguk blog2 korg..nnt ad mood aku jenguk k..sdg berkabung ni..

pnb knp tak call saya?call la...call la..uhuk3

END.

#baby made me smile when he said,"sbr la syg" =)

15 comments:

khaliesah said...

insyaAllah ad hikmah
jgn sedih2 ok.

sbrlah syg ;)
huhu

iema_z said...

eii..khales comel!haha!thx syg!=P

Iskandar Shah said...

jgn la cedey2.. jp lagi ader la call dri tm ke tu.. doa bebnyk k.. aja2!! fighting!!

iema_z said...

dak jpa diam..diam..haha!ntah la..mybe Tuhan dh tnjuk kot yg adik mmg ptut dpt ap yg adik dpt..account!chaiyok2!

Billet-DOux said...

byk lagi peluang ko tuh. jangan sedey..

iema_z said...

yup2..i knoe

Berd said...

nt ak kol. sbb ak pengarah pnb. wakaka

iema_z said...

kau diam!

Yatre Hayati said...

jangan sedih....maybe ada rezeki lain kowt.....sabar2..

iema_z said...

=)

hellioz said...

gooluck la yerh~
gyahahhaha~

.shin. said...

hey jangan sedih

mungkin bukan di sini rezeki kau.mana kau tahu hidup kau nanti lebih senang daripada mereka yang dapat scholarship scholarship nie

iema_z said...

hellioz??gooluck huh?cepuk kang sje je..

alolo shin..terharunye aq bce..hehe..thx shin!syg kau!=)

Ariff Hafizi said...

tuhan tak berikan apa yang kita harapkan tapi apa yang kita perlukan. kemanisan nikmat tuhan hanya akan terbongkar bila sampai waktunya. jangan berserah. ada kalanya kita kalah dalam kehidupan, tak dapat apa yang diimpi, walau telah lelah berusaha.. tuhan maha mengetahui. insha-Allah, akan ada sinar untukmu di penghujung hari..

selamat menempuh hari mendatang.=D

iema_z said...

adoiii...knp lmbt sgt aku bce yg ni?thx yo!syg kau lebih la!