theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Saturday, March 6, 2010

awak tau apa itu angin gelora?

time:12.20am/7 mac

mood:uneasy

kau tau ape yg aku panggil angin gelora?kau fikir pantai ke?kepala otak kau..dlm hidup aku kalau namanya angin gelora,itu maksudnya angin aku tak baik..

lately aku cepat terasa..cepat naik marah..dunno why..pms kot..kot la..

internet lembab je aku dh mencar*t-car*t depan laptop ni..pernah hari tu aku hentak sekali laptop ni..uhh..nasib baik tak pecah..ganas kan..

skrg ni main game pun aku dh rase nak marah2..contohnya macam kene klik satu persatu dan bnd yg nak diklik tu byk hell!mmg hell la aku rasa!tensen nak mampus aku main bnd alah tu..

aku tak suka bnd yg leceh2..remeh2 dan kecil2 belaka..mcm mslh kecil2 tp kau boleh pulak nak besar2 kan..dalam hati KECIL aku pasti berkata,bodoh la kau..opss..

tp yg ini mmg aku tak tipu..aku rasa sape2 je yg besar2 kan mslh yg kecil aku rase mmg BODOH org tu...contohnya,mslh perselisihan faham bila org cerita lain tp cerita sbnrnya 1000 kali berbeza dr yg asal..kalau kau kene mcm tu,tak boleh ke kau cerita bnd yg btul tu sndr ke?tu pun nk bising2 tanye pndpt org ke?sepak nak?gedik eh kau..

eii..entry kali ni penuh dgn angin gelora..asyik hepi je kan..ambik kau..ribut dh dtg

habit aku yg pelik hell ialah, kau jgn cuit2 aku dr blkg..gua pantang nak mampus..elergi siot!

masa kt kelas dulu duduk dlm grouping, so dpn blkg ad org..takdir Tuhan,org blkg aku ni mmg jenis kuat mencuit..so,korg tau la apa jd kn?hari2 jgk la dia kene marah..yg dia pun satu..aku dh pesan awal2..jgn cuit aku,aku tak suka..yg kau tak paham bahasa apsal?padan muka kau..nasib baik kau tak terasa..tak de la aku hilang kawan psl cuit mencuit ni..

skg ni jugak aku tgh dlm mo0d cepat terasa..kau tau tak,kalau aku tgl pesan dan kau tak balas,aku terasa..rasa mcm apa slh aku, dia tak nak balas ni?haa..mcm tu la..aish..complicated la kau ni zaimah..gedik je..sekali sekala kn?

angin gelora bkn selalu..bukan selalu jgk korg happy kan?

aku tak suka,

-hal remeh temeh
-hal lembab
-hal berulang-ulang
-hal bodoh
-hal cinta
-hal yg tak ad kene mengena dgn aku tp menyusahkan aku

aku paling anti hal lembab-lembab ni..sbb tu aku selalu pijak siput bab* kalau aku jumpe..ceh..tipu je ni..aku syg haiwan walaupun siput bab*..hehe

once,my friend pnh tak nak tanya soalan dkt aku sbb dia dh faham sgt dgn perangai aku if aku terangkan org tu lmbt nak pick-up..uhh..sedihnya aku..kesian dia..sbb tu aku tak boleh jd cikgu kot..tp bile aku ajar org tu akan igt smpi bila2..yelah..cikgu garang ajar..mesti korg igt kan?kalau tak nnt cikgu jd incredible HULK! =))

eii...dah panjang gak aku merepek kan?haha!point sbnr aku nak bgtau ialah skg musim angin gelora aku..

END.

#aku jugak BENCI blog kau yg lmbt hell nk loading tu..

8 comments:

aNoZ said...

haha.. sabo2.. hormon x balance lg ni. =PP hehe

iema_z said...

dh balance lah!buekk =P

sayaBerd said...

hahaha.
pi makan nasi byk2.
ilang la marah ko tu.
wakaka

iema_z said...

makan nasi??eii..xde kaitan langsung..

Miss ... said...

angin gelora standard ar tu wehh..manusia hehe

iema_z said...

hehe..ni gelora kejap2 je..

zaizax said...

ha, besa la tu kdg2 nak moody tentu hala, benda remeh pon boleh jdi barann..sape xpenah moody woohh

White Bird said...

bawak2 sabor..