theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Tuesday, March 9, 2010

tha day after today..esoklah!

time:3.20pm/10 mac

mood:hmm..

esok kan..esok kan..hmm..result day..takut ni..haha!geli je..taklah...aku tgh tak ada perasaan..esok kt sekolah kot baru menggigil-gigil..hehe

ayahanda mengeluarkan arahan untuk kami berpakaian uniform sekolah@baju outing berserta kasut hitam..sbb ada majlis rasmi esok..

o0o0o0o0o0...gua takde hal..tp kasut hitam dh buang la after paper chemist dulu...aish..pakai sneakers je boleh tak ayahanda?hehehe...

wish me luck ok?syg korg!!!hari ni kite doakan org,esok2 org pulak doakan kite =)

A+/A/A- i don't care....kalau dpt straight A even ade +,normal or - pun aku dh bersyukur...it's not for me..semuanya utk parents aku..tak ada mereka tak ada aku..kan?kan?

eiiii..tak mau sedih2 or takut2...yakin itu perlu..hehe..hoping for the best..go zaimah!go zaimah!

apa bnd ntah aku merepek ni...sbnrnye..aku tak tau lg nak pakai baju apa esok..HEM ckp baju kurung biasa dibenarkan..tp mesti berkasut..takde hal lah..hehe..

eiii....rindu sekolah!adik2 syg..esok akak dtg..hehe..nak tgk adik2 taun lps yg aku buli mase orientasi..haha!buli?tipu je..hehe..


budak gile..org sembahyang kami buat photo shoot..haha!

lokasi:surau sms kota tinggi


saya rindu zaman persekolahan!rindu je..tak nak pun sekolah lagi..haha!

END.

#doakan yang terbaik untuk esok..amiin

4 comments:

Ibrahim Jamaluddin said...

insyallah...ko bley dpt rsults 'BAEK pnyer' ..bnykkn brdoa jer la skrg..
smue org ble dpt rsults tip-top..:)

~don't worry be happy

iema_z said...

thx ayem!syg kau!

Iskandar Shah said...

gud luck taw~ bg tawu reslt sok!

iema_z said...

wokeyh!