theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Wednesday, March 24, 2010

sepuluh soalan panassss

time:5.30pm/24 mac

mood:hutang tagged!

#cik billet dan cik lil caliph dan juga cik aimie tersayang tagged..hehe.jom jawab!

Cara-cara: Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..
Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.
Sila jawab dengan jujur..
-

[#1] Siapakah diri anda di rumah?
-anak perempuan kpd zulkarnain dan mahpin..
-sgt rajin dan baik hati ketika di rumah..
-sgt comel bergaya walau di rumah..
-sgt manja dan lemah lembut persis puteri tunggal di istana
(ayat pertama je yg btul)

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
- hebat berbicara..
-petah membidas caci..
-suke mengejek dan diejek(ini cara kami bergurau ok)
-sahabat yg baik hati
-pendengar yg baik
(tak percaya?kaunter pertanyaan dan makian dibuka skrg)

[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
-ad pakwe yg HOT mcm taylor lautner!(nak apply boleh..bakal dipertimbangkan)
-study di luar negara(nak kejar cita2)
-jadi jutawan!
-kaya raya smpi tujuh keturunan pun tak kan abes
(keduniaan sungguh)
-make my parents ckp,"adik anak terbaik"(nak sgt kot dgr)

[#4] Siapakah nama pasangan anda?
min hyuk oppa

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
-comel
-hot!
-comel lagi
-mude bergetah
-dia tak kenal aku pun

[#6] Bila tarikh anda couple?
-sejak music video 'i'm a loner' dikeluarkan

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
-tak dapat dating sbb dia di korea

[#8] Lagu tema cinta anda?
-love revolution-c.n.blue

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
-dtg ke Malaysia dgn kerap

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain
-riends syg!
-greenrose syg!
-zahidah syg!
-aleen syg!
-sya syg!
-khales syg!
-sis zaizax syg!
-mya syg!
-atenhana syg!
-berd!

END.


#sbb copy paste dr billet jd ad la background putih suci ini =)

8 comments:

a i m i e said...

kire nih bakal adik ipar ai la ye?

iema_z said...

adik ipar?hahahaha!boleh la =P

Billet-DOux said...

takpe. aku maafkan. hik2

iema_z said...

hehehe *blushed*

zaizax said...

nape semua blogger yg kene tagged ade SAYANG kat blkg tapi kat berd takder sayang..hohojoooo

iema_z said...

xleh2..nnt kontroversi..haha!

Lil' Caliph said...

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
-tak dapat dating sbb dia di korea

mye ckp; sedih3, betul :(
haha

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
-dtg ke Malaysia dgn kerap

mye ckp; setuju gilak ni! hahaha

iema_z said...

haha!sbb pakwe kite kt sane kn mye..sdey2..hehe =P