theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Tuesday, March 23, 2010

saya seorang stalker!

time:2.40am/24 mac

mood:hahaha!

yeah right!gua seorang stalker..kegemaran di masa lapang ialah melihat profile2 awek2 cun di fb(gile gay!)

haha!tipu la weyh!aq bosan ni..aq on9..tp semua org tido(yg kau g on9 mlm2 bute spe suruh?)

needing help!mcm mne nk tepis ex-boyfie?ok..aq tnye soklan bodoh..betul tak?sbb jawapannye sng je..

jawab mcm ni ok, "awk,sy dh xperlukan awk!"(dush!the problem is solved!)

klu nak main tarik tali sikit@main2,"tak terbukak hati lagi la..tnggu la kalau nak"(baru je buat hari tu..haha!)

kalau kau mmg nak kt balak lame kau,"ok,kite kpel balik"(selesai!)

aq direct,aq jujur,aq straight!dh2..jgn nak bising2 kt aq..aq mmg suke ckp lps..kau tak suke kau duduk diam2 je..

amaran keras,jgn judge sy mcm tin kemek(ape kene mngena la siot!)

korg2...maafkan diri ini andai diri ini over terlampau..teguran ikhlas diterima andai diri ini merasakan anda layak menegur diri ini..peace no war yaww!

teguran yg konfem aq terima ialah dr insan2 yg rpt dgn aq..time kacih =)

END.

#yeah,i'm HOT!!HOTlink user!pffftttt..gotcha!=))

7 comments:

Berd said...

sory lme x jengok2. busy.ekeke

gua xphm.
exbofie ko tu laki ke pmpuan?

wakaka

aleen adela akoo ^_* said...

ayat yg xley blah."ati xterbukak lagi.."hahah!majoriti pakai kot ayat 2. :P

iema_z said...

berd!!!!!aq straight la weyh!!!!!!!!!!

alin,ahakz~
btul2..hati xterbukak lg..pdahal mmg xnk tbukak pun =P

Billet-DOux said...

Dear Ima,
After reading this entry I'm feeling deeply sorry for u. And also I suggest that u need a proffesional medical-theraphy because it seem that urself are getting more suspicous and confusing with urlife. God bless u.

Hak2. Kalo ko g medical theraphy, ak jaga min hyuk key.

iema_z said...

haha!ni luahan mlm2 bute weyh..siang aq normal ok..

Billet-DOux said...

uits. malam ko jadi apa plak? hik2

iema_z said...

alahai...tu post gile di mlm hari..aq normal la..normal..haha!