theOWNER

My photo
johor, Malaysia
iman mau kasi tinggi,kalau boleh nak kalahkan ustak

status semasa

sedang menikmati 'syurga' sebelum jatuh ke bumi.wee~

Thursday, August 19, 2010

maaf,tetapi aku harus juga luahkan

comel sangat mereka ini :)


pegang kejap tanganku,
kerna aku mungkin tersasar,
pimpin erat tanganku,
kerna aku mungkin tersesat.

hold me tight,
because i might fall,
hold me right,
because i might lost.

jiwang?

taklah.

cuba hayati,cuba selami.

........................................END.............................................

itu hanya selingan :)

well,saya nak tunai janji lah..mahu update blog!hik3 ;P

hari ni berapa hari bulan?hari ini dah berapa lama kita berpuasa?
eh,awak nak tahu tak?
saya ke kelas dengan tidak memakai baju selain baju kurung sepanjang kita berpuasa sehingga hari ini..ayu tak?ayu tak?ayu tak? (ok,aku mmg nk korang puji aku)



eyh?dah terpadam lah yang panjang2 tu..hik3 (gedik,gedik,gedik)

14 comments:

maCy said...

yunk! ops, why is that handsome guy looking at me? wawawawa~


neno2, sukasuki kata maCy feeling eh? haha

iemaZAIMAH said...

ahahahahahaahaha!ni ape jenis komen ni yunk??

cikwanik said...

bju kurung pon style an..

J. Love said...

ah lu pun same je cam gua malas nak update blog. kah kah kah kah!

fahimahfauzi said...

*pegang tgn ko ketat2*dh2..jum kite jalan..jgn nk sesat...

Hamzah Ian said...

wa.. wooo.. kalo tak pose pakai bikini ke?? hahahaha.. kidding okeh..

iemaZAIMAH said...

cikwanik,
sgt style! :P

makcik jlove,
wa rajen lah..cume wa kasi delete bahagian yg pjg2 sbb td wa umpat org..dlete bg menghormati ramadhan..hik3

pemoh,
xnk kau yg pegang!xnk!hehe~

hamzah ian,
lu nk rse pelempang gadis belasan tahunkah?

cEro said...

seb bek aku sempat bace yg ko dah padam tu...
hahaha...
lawak doowh mamat tu..

aleen adela akoo ^_* said...

ayu!tp ahkak lebey ayu.wi3

Hamzah Ian said...

nyahahaha

iemaZAIMAH said...

cero,
sempat aje kau eyh

iemaZAIMAH said...

sis aleen,
ahahahahaha!iye2..akak ayu~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bawak gps dah tak sesat dah

iemaZAIMAH said...

lu support wa ke stu gps?